AD

Αλέξης Κούγιας & Εύη Βατίδου | Την προστατεύει σαν σωστός gentleman

Για τη σύλληψη της πρώην συζύγου του, μοντέλου και επιχειρηματίας Εύης Βατίδου – της οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, τετελεσμένη και σε απόπειρα η οποία θεωρείται κακούργημα-, παραχώρησε δηλώσεις ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να την βρίζει χυδαία και να την απειλεί», εξήγησε ο ποινικολόγος στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» του Mega.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της… κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στην Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας.

Η Εύη Βατίδου αναμένεται να απολογηθεί για τον τραυματισμό της 57χρονης στη Γλυφάδα, την ερχόμενη Πέμπτη. Έως τότε θα παραμείνει κρατούμενη.

Το χρονικό

Η Εύη Βατίδου κατηγορείται πως κυνήγησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη.

Όλα έγιναν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Όπως αναφέρεται στο σήμα της αστυνομίας, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο με τον οδηγό και τη συνοδηγό της μοτοσικλέτας και την 46χρονη.

 

 

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα και φέρεται να την εμβόλισε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 57χρονη, που μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και το πρώην μοντέλο προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η το μοντέλο μήνυση για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας στον 59χρονο.

Η κατάσταση της 57χρονης κρίνεται σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Yψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική και 4 ακόμα περιφέρειες την Τετάρτη

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται την Τετάρτη 16 Ιουλίου στην Αττική και στις ΠΕ Εύβοιας, Κορινθίας, Αργολίδας, Λέσβου και Χίου, σύμφωνα με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θεσσαλονίκη: «Σώματα και Αφηγήματα» – Μουσικοκινητική παράσταση από τους Bodyterranean και τον Γιάννη Χαρούλη

Το Κέντρο πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει την  πρωτοποριακή ομάδα Bodyterranean, υπό την καθοδήγηση του Simone Mongelli, να συμπράττει επί σκηνής με έναν από τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απολογητικό υπόμνημα Μουρτζούκου: Επικαλείται τραυματική παιδική ηλικία – Κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον

Η καθ’ ομολογία παιδοκτόνος Ειρήνη Μουρτζούκου, στο απολογητικό της υπόμνημα προς τον Ανακριτή Πατρών,  περιγράφει με λεπτομέρειες την παιδική της ηλικία, αλλά και τους θανάτους των τεσσάρων

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αναστολή λειτουργίας εγκαταστάσεων πετρελαιοπηγής στο Ιρακινό Κουρδιστάν λόγω επίθεσης με drone

Επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) σημειώθηκε σήμερα (Τρίτη 15/7) στην πετρελαιοπηγή Σαρσάνγκ στην αυτόνομη περιφέρεια του Ιρακινού Κουρδιστάν με αποτέλεσμα να ανασταλούν οι δραστηριότητες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Φοιτητικοί σύλλογοι: Διαφωνούν με τις διαγραφές και τα μέτρα αντιμετώπισης της βίας στα πανεπιστήμια

Το ζήτημα της διαγραφής των αιώνιων φοιτητών, αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης της βίας στα πανεπιστήμια βρίσκονται στο επίκεντρο συνέντευξης Τύπου φοιτητικών συλλόγων στην ΕΣΗΕΑ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >