AD

Μιχάλης Κατσούρης: Tαυτοποιήθηκε το DNA του Έλληνα οπαδού που συνελήφθη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την επέλαση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη πριν λίγες ημέρες καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και χρηματική ποινή 700 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω οπαδός, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε δώσει κατάθεση στις Αρχές και είχε αναφερθεί σε ένα μαχαίρι. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε ένα μαχαίρι στο σημείο που έλαβε χώρα η τραγωδία στο οποίο υπάρχει το DNA του Μιχάλη Κατσουρή καθώς και ένα αταυτοποίητο δείγμα.

Τελικά, μετά από τη σχετική έρευνα, προέκυψε πως αυτό το αταυτοποίητο δείγμα ανήκει στον εν λόγω άνδρα.

Οι συνομιλίες

Ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει κληθεί σε κατάθεση ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να αναφέρεται σε συνομιλία που είχε κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο οποίος είχε απολογηθεί στην ανακρίτρια το περασμένο καλοκαίρι και είχε αφεθεί ελεύθερος προσκομίζοντας άλλοθι, σύμφωνα με το οποίο κατά το χρόνο της αιματηρής συμπλοκής ο ίδιος βρίσκονταν σε διακοπές στη Κεφαλονιά.

Μεταξύ άλλων, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος στις επίμαχες συνομιλίες φέρεται να αναφέρει:

Κατηγορούμενος: Ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι που πήρα και τον Μ… Αυτοί που πήγανε τώρα οι τέτοιοι, ξέρουνε ποιος το έχει κάνει και ποιος είναι ο δράστης. Ο δράστης δεν πρέπει να πάει να παραδοθεί και να το πάρει πάνω του για να μην τον βγάλουνε τούφα εκατό και άτομα. Δηλαδή εγώ εάν το ‘χα κάνει για να μην κάτσεις εσύ φυλακή, ο Μ.., ο Λ…, ο ψηλός και ο καθεξής δε θα πήγαινα ρε φίλε να παραδοθώ; Αυτό πρέπει να γίνει κανονικά.

(…)

Κατηγορούμενος: Ναι κατάλαβα τι λες, κατάλαβα τι λες. Εεεε όχι δύο Κροάτες τον έναν τον Λ… αυτόν είχαν πιάσει με μαχαίρι, τον…και έναν Κροάτη με μαχαίρι. Ναι. Δεν ξέρω τι να πω ο Μ… μου άφησε να εννοηθεί πάντως ότι ο Θ… και αυτοί ξέρουνε. Τι να σου πω. Ντάξει. Οκ μιλάμε.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ν. Κεραμέως: Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο προέρχεται από προτάσεις εργαζομένων και επιχειρήσεων

Τις σημαντικές αλλαγές που επιφέρει στην αγορά εργασίας το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, που παρουσιάστηκε χθες, Δευτέρα 30 Ιουνίου, στο υπουργικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χανιά: Δεν τα κατάφερε η 34χρονη που είχε υποστεί ανακοπή το Σάββατο σε κέντρο διασκέδασης στο λιμάνι

Την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων άφησε το βράδυ της Δευτέρας η 34χρονη γυναίκα, που υπέστη ανακοπή, τα ξημερώματα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για Αττική, Κρήτη, Εύβοια, καθώς και σε περιοχές σε Πελοπόννησο και Βόρειο Αιγαίο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο σε Αττική, Κρήτη, Εύβοια καθώς και σε περιοχές στην Πελοπόννησο και στο Βόρειο Αιγαίο, σύμφωνα με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Β. Κικίλιας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι – Κανείς δεν θα κρυφτεί πίσω από κομματικές σημαίες»

«Δεν μπορεί να γίνεται ισοπέδωση, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ, ούτε για τα Τέμπη, ούτε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ούτε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

NASA: Μέσω Netflix θα μεταδίδει εκτοξεύσεις πυραύλων και διαστημικούς περιπάτους

Η NASA σχεδιάζει να λανσάρει ζωντανό πρόγραμα στο Netflix, με απογειώσεις πυραύλων, διαστημικούς περιπάτους αστροναυτών και ζωντανές εικόνες της Γης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >