AD

Έκλεισε τα 70 του χρόνια ο Βασίλης Καρράς | Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη της κόρης του

Χαρούμενα τα γενέθλια του μεγάλου τραγουδιστή, λίγες μέρες μετά την περιπέτεια υγείας του

 

O Βασίλης Καρράς προχθές, 12 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά του. Αυτά τα γενέθλια ήταν διαφορετικά λόγω της περιπέτειας υγείας του και τα γιόρτασε με την οικογένειά του.

Ο τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του με την κόρη και τη σύζυγό του. Ο Βασίλης Καρράς έγινε 70 χρονών και φίλοι και συνεργάτες του μίλησαν στο Πρωινό και του έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους.

Η Λίτσα Διαμάντη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Μελίνα Ασλανίδου και η Κωνσταντίνα του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του.

Ο Βασίλης Καρράς έγινε 70 χρονών

Η Λίτσα Διαμάντη είπε: «Του εύχομαι να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, να έχει υγεία γιατί το αξίζει, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους συναδέρφους που έχω συνεργαστεί και τον αγαπώ πολύ…»

Η Πίτσα Παπαδοπούλου του ευχήθηκε: «Να είναι καλά. Του εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου. Να γίνει καλά και να τον έχουμε κοντά μας…»!

Ο Στέλιος Ρόκκος είπε στο Πρωινό: «Να γυρίσει γρήγορα κοντά μας γερός και ορεξάτος… Έχω μιλήσει μαζί του, όχι τώρα τελευταία, επειδή τον ξέρω πολύ καλά, είναι περήφανος άνθρωπος και δεν θέλει… ξέρει ότι τον νοιαζόμαστε.»!

Γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του

Ευχές του έστειλαν και η Μελίνα Ασλανίδου και η Κωνσταντίνα που έχουν πει μαζί «Το δηλητήριο» αλλά και ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος προέβη σε μία αποκάλυψη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >