AD

Πάνος Σταθακόπουλος | «Ήμουν ντυμένος καλόγρια με διχτυωτό καλσόν και μου χτυπούσε τα κουδούνια ο διαχειριστής»

Αρχίζω να σκέφτομαι «αν γίνει ένας σεισμός τώρα πώς θα βγω έξω, πώς θα το δικαιολογήσω;» θυμάται ο ηθοποιός 

 

Ο Πάνος Σταθακόπουλος θυμήθηκε σε συνέντευξή που παραχώρησε, τη μέρα που ο διαχειριστής της πολυκατοικίας του, χτυπούσε την πόρτα, ενώ ο ίδιος έκανε πρόβα τα ρούχα για μια επιθεώρηση, και ήταν ντυμένος με ράσα και καλσόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και σχετικά με αυτό, είπε: «Πριν από μερικά χρόνια ήταν να παίξω σε μια επιθεώρηση και θα έκανα μια ηγουμένη, την οποία την είχε βαπτίσει ο Αμβρόσιος και την έλεγαν Αμβροσία. Έλα όμως που εγώ έκανα πρόβα μόνο το κείμενο γιατί βιαζόμασταν, δεν είχαμε πολύ χρόνο, και δεν είχα κάνει καθόλου πρόβα τα ρούχα. Τι θα φορέσω, πως θα ντυθώ, τι χρόνο θέλω».

Συνέχισε την περιγραφή του, λέγοντας: «Μου έφεραν λοιπόν τα ρούχα μια μέρα πριν στο σπίτι. Και κάθομαι στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να τα φοράω, μετρώντας χρόνο για να δω τι θέλω από χρόνο και πως θα τα βάλω και πως θα τα κάνω. Εκεί που έχω βάλει λοιπόν και τα καλσόν, γιατί από μέσα φορούσα ένα διχτυωτό κόκκινο καλσόν μιας και ήταν επιθεώρηση, φοράω τα ράσα και κάτι γυαλιά και αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι.

Είναι ο διαχειριστής, ο οποίος με είχε δει που ανέβαινα στο σπίτι, κάτι ήθελε και ήξερε ότι είμαι μέσα. Να χτυπάει λοιπόν επίμονα το κουδούνι, “δεν μπορώ τώρα» να λέω εγώ και εκείνος να λέει “μα να σου πω, δυο λεπτά”. Εγώ ήμουν ως καλόγρια και με πιάνει μια ταραχή και αρχίζω να σκέφτομαι… αν γίνει ένας σεισμός τώρα πως θα βγω έξω και πως θα το δικαιολογήσω».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >