AD

Σοφία Βόσσου | Δεν θέλω να με λένε γιαγιά – Δεν μου αρέσουν οι πατροπαράδοτοι ρόλοι

«Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός με το παιδί του, δεν το αφήνει στη γιαγιά» τόνισε

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε συνέντευξη και έκανε λόγο για την κόρη της και τον γάμο της με τον Βασίλη Δημάκη, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει εγγόνι.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και δήλωσε αρχικά: «Είμαι στήριγμά της, είμαι δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της. Εγώ δεν ήθελα να τη βλέπω τη μαμά μου. Μια εξαίρετη κυρία, ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. “Όχι, θα γίνεις δικηγόρος, όχι θα ντυθείς έτσι, θα φας έτσι, αυτό, εκείνο”».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την κόρη της: «Συμβούλευσα την κόρη μου να είναι ευτυχισμένη και να λέει ο ένας την αλήθεια στον άλλο, όποια κι αν είναι αυτή. Είμαι χαρούμενη, γιατί είναι κι αυτοί χαρούμενοι. Είναι αμοιβαίο κι εγώ τον αγαπώ πολύ τον Βασίλη και τον σέβομαι, γιατί έχει κάνει μεγάλο αγώνα».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει «γιαγιά», είπε: «Γιαγιά δεν θα γίνω ποτέ. Θεία, ανιψιά, φίλη του μωρού ναι, γιαγιά όχι. Δεν μου αρέσουν οι πατροπαράδοτοι ρόλοι. Δεν τους πιστεύω. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός με το παιδί του, δεν το αφήνει στη γιαγιά. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου, έχω και τη δική μου ζωή και θέλω να κάνω και δικά μου πράγματα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεισμός 7,6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρότατη σεισμική δόνηση 7,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:37 του Σαββάτου (τοπική ώρα, 16:37 στην Ελλάδα) στις Φιλιππίνες.
Οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για «καταστροφικό τσουνάμι με κύματα, των οποίων το ύψος αποτελεί απειλή για τις ζωές».

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μακρόν σε Νετανιάχου | «Αν θέλετε να καταστρέψετε ολοκληρωτικά τη Χαμάς ο πόλεμος θα κρατήσει 10 χρόνια»

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι η Γαλλία «ανησυχεί έντονα» για την επανάληψη της βίας στη Γάζα και είπε ότι ο ίδιος μεταβαίνει στο Κατάρ για να συνδράμει τις προσπάθειες επανέναρξης της εκεχειρίας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Anthrobots | Ρομπότ φτιαγμένα από ανθρώπινα κύτταρα

Οι επιστήμονες δημιούργησαν μικροσκοπικά ζωντανά ρομπότ από ανθρώπινα κύτταρα που μπορεί μια μέρα να είναι σε θέση να βοηθήσουν στην επούλωση πληγών ή κατεστραμμένου ιστού, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Επιδεινώνεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή | Η Μοσάντ αποσύρει τους διαπραγματευτές

Αδιέξοδο στις συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός – Ο επικεφαλής της Μοσάντ διέταξε την επιστροφή των διαπραγματευτών από το Κατάρ – Σφοδρές εχθροπραξίες μετά την εκεχειρία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού | Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προβλέποντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από κεραυνούς, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. 

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >