AD

Κτηνοτρόφοι με καλάσνικοφ και εκρηκτικά έθαψαν βαρέλια με ναρκωτικά

Εκρηκτικά και βαρύ οπλισμό έκρυβαν στα σπίτια τους σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου δυο Έλληνες κτηνοτρόφοι ηλικίας 36 και 44 χρόνων, οι οποίοι είχαν θάψει στο χώμα έξω από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο ένα κιλό κοκαΐνης. 

Οι δράστες συνελήφθησαν την Πέμπτη στον Κρουσώνα και την Αγία Πελαγία, όπου εντοπίστηκαν ενώ οδηγούσαν τα αγροτικά φορτηγάκια τους.

Σε έρευνες που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τ.Α.Ε. στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Λουτράκι Μαλεβιζίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ο ένας από αυτούς ως αποθηκευτικό χώρο, βρέθηκαν θαμμένα στο χώμα πλαστικά βαρέλια μέσα στα οποία υπήρχαν επτά συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους ενός κιλού και δυο γραμμαρίων, πέντε ηλεκτρονικές ζυγαριές και πλήθος νάιλον σακουλάκια.

Kokaini
Kokaini1
Kokaini1

Όμως, οι έρευνες στα σπίτια τους και σε χώρους που χρησιμοποιούν, αποκάλυψαν και ένα οπλοστάσιο που περιλάμβανε ποσότητα αμμωνιοδυναμίτιδας βάρους δυο κιλών και 160 γραμμαρίων, ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, ένα κυνηγετικό όπλο, τρεις γεμιστήρες, 455 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, μια ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου και δυο θήκες πιστολιού. Τα τρία πυροβόλα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια και η προανάκριση που συνεχίζεται ερευνά πού σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν την εκρηκτική ύλη οι δύο δράστες.

Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν ακόμη δύο Ι.Χ. φορτηγάκια και μια μοτοσικλέτα, πέντε κινητά τηλέφωνα και μετρητά ύψους 15.100 ευρώ από την πώληση της κοκαΐνης. Οι δυο άνδρες, ένας από τους οποίους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διακίνηση κάνναβης, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και διακίνηση ναρκωτικών και παραμένουν κρατούμενοι ως την Δευτέρα που θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε στην επαρχία Εσκισεχίρ της Τουρκίας «το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο», το οποίο περιέχει περίπου 694

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγός ΙΧ «καρφώθηκε» στη βιτρίνα των ΕΛΤΑ στην Κηφισίας

Ένα σημαντικό βίντεο από το ΕΡΤnews αποτυπώνει τη στιγμή ενός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Κηφισίας. Ένας 21χρονος οδηγός, υπό την επήρεια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βενιζέλος: Στη Γάζα η διευθέτηση είναι προσωρινή – Απομειώθηκε το κύρος της Δικαιοσύνης και φταίει η κυβέρνηση

«Στη Γάζα εμφανίζεται μια διευθέτηση ως οριστική αλλά είναι προσωρινή», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκπομπή «Στο Κέντρο» του ΕΡΤΝews. «Η μεγάλη εικόνα είναι η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τερέζα: «Έχασα τους γονείς μου νωρίς, είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη στο «Καλύτερα αργά» και στην Αθηναΐδα Νέγκα. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γονείς της και την απώλεια που βιώνει καθημερινά. Ωστόσο,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες: H Χαμάς έχει πρόσβαση σε περισσότερες σορούς ομήρων από ό,τι ισχυρίζεται

Οι Ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios, φέρεται να ενημέρωσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η Χαμάς έχει στην κατοχή της περισσότερες σορούς ομήρων

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >