AD

Η Σοφία Βεργκάρα | Δεν ξέρω αν υπάρχει μια νέα αρχή στα 51

Για τη χρονιά που πέρασε, για το διαζύγιο της αλλά κι γι’ αυτή που έρχεται μίλησε η Σοφία Βεργκάρα στο αμερικανικό περιοδικό People.

«Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά», είπε η Βεργκάρα. «Δεν θέλω να πω “κακή” ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη».

«Φέτος χώρισα, συμμετείχα στην απεργία του SAG που κράτησε τόσο καιρό. Έχω δει φίλους μου να αγωνίζονται – κάποιοι έπρεπε να σταματήσουν τα παιδιά τους από τα σχολεία τους ή είχαν προβλήματα με τα στεγαστικά δάνειά τους, οπότε ήταν μια περίεργη, παράξενη χρονιά» πρόσθεσε.

Κι ενώ παραδέχεται ότι υπήρξαν πολλά εμπόδια τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της ζωή, πιστεύει ότι την περιμένει ένα λαμπρό μέλλον. «Νομίζω ότι όλα τα πράγματα λύνονται, όλα θα πάνε καλά και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επόμενη χρονιά» είπε και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί για την πρεμιέρα της νέας μίνι τηλεοπτικής σειράς «Griselda» στην οποία πρωταγωνιστεί. «Ξεκινάω την παγκόσμια περιοδεία Τύπου αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, οπότε είμαι έτοιμη γι αυτό. Θα είναι συναρπαστικό», είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι το 2024 θα είναι μια «νέα αρχή» για εκείνη, η ηθοποιός είπε στο People: «Το ελπίζω. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως μια νέα αρχή στα 51. Δεν ξέρω αν είμαι πια φρέσκια, αλλά είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι ενθουσιασμένη για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά».
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θύμα απάτης άνδρας στο Κιλκίς: Πλήρωσε χρήματα για αγορά αυτοκινήτου και δεν το παρέλαβε ποτέ

Θύμα απάτης έπεσε ένας άνδρας στο Κιλκίς, ο οποίος κατέβαλε χρηματικό ποσό για αγορά αυτοκινήτου, το οποίο δεν παρέλαβε ποτέ. Ο άνδρας πείστηκε από δύο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Σταρόβας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι σοκαριστικό να βλέπεις τον παιδικό σου φίλο με χειροπέδες»

“Τετ α Τετ” με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας αυτή την εβδομάδα στο νέο επεισόδιο της εκπομπής που προβλήθηκε στην Κυπριακή τηλεόραση. Ανάμεσα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πως εξαρθρώθηκε το πολυμελές κύκλωμα που έβγαλε 2,6 εκατ. ευρώ με τηλεφωνικές απάτες

Βίντεο με τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε Αττική και Κορινθία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας και από drones.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Παραδικαστικό 2: Ξανά στο σκαμνί Γιοσάκης, Μαντούβαλος, Ευσταθίου και Γεωργιτσογιαννάκος – Οι καταγγελίες και το ιστορικό της πολύκροτης υπόθεσης

Στο εδώλιο ποινικού δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστούν από μηδενική βάση για κακουργηματικές κατηγορίες, θα καθίσουν τις επόμενες ημέρες οι βασικοί «πρωταγωνιστές» του αποκαλούμενου παραδικαστικού κυκλώματος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για τη συμφωνία Ελλάδας – Ουκρανίας: Η ενεργειακή ασφάλεια είναι εθνική ασφάλεια

«Η ενεργειακή ασφάλεια είναι εθνική ασφάλεια. Είναι τόσο απλό», ανέφερε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, σε ανάρτησή της μετά την υπογραφή της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >