AD

Nέο ρεκόρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι εμφανίσεις του  Γιάννη Αντετοκούνμπο ξαναγράφουν την ιστορία του NBA.Με άλλη μια  νίκη των Μπακς επί των Μάβερικς με 132-125, καθώς ξεπέρασε τα 7.000 ριμπάουντ στην πλούσια καριέρα του στο NBA, ενώ κατέγραψε ακόμη ένα σπουδαίο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA, που έχει πάνω από 16.000 πόντους, 7.000 ριμπάουντ και 3.000 ασίστ, προσπερνώντας τον Κέβιν Γκαρνέτ, τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, τον Λάρι Μπερντ και τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε αυτό το ξεχωριστό επίτευγμα σε ηλικία 28 χρονών και 347 ημερών, με τον Κέβιν Γκαρνέτ να ακολουθεί (29 ετών, 199 ημερών), τον Τζαμπάρ στη τρίτη θέση (30 χρονών, 354 ημερών), τον Λάρι Μπερντ στην τέταρτη θέση (31 ετών, 69 ημερών) και τον Λεμπρόν να συμπληρώνει την πεντάδα (31 ετών, 84 ημερών).

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >