AD

Χριστίνα Ωνάση | Οι αποτυχημένοι γάμοι, η περιπετειώδης σχέση με το άδοξο τέλος και η τελευταία της επιθυμία

Μια δυστυχισμένη γυναίκα με ζωή σύντομη αλλά πολυτάραχη, έφυγε από τη ζωή στις 19 Νοεμβρίου του 1988.

 

Υπήρξε μια γυναίκα που φαινομενικά είχε τα πάντα, εκτός από το κυριότερο: ηρεμία στην ψυχή της.

Η Χριστίνα Ωνάση μπορεί να ήταν η μοναχοκόρη του έλληνα κροίσου Αριστοτέλης Ωνάση, επιχειρηματίας και επίλεκτο μέλος του διεθνούς jet-set, ωστόσο έζησε μια σύντομη ζωή πλημμυρισμένη από ανασφάλεια και έλλειψη ουσιαστικής, ανιδιοτελούς αγάπης από τους άνδρες που την πλησίαζαν.

Απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί  ακόμα και σήμερα -30 χρόνια μετά το θάνατό της- τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων εφημερίδων του κόσμου,  για την περιπετειώδη προσωπική της ζωή.

IFrame

Την ενδιέφερε να είναι αρεστή  κι επιθυμητή  στους άνδρες, αλλά δεν τα κατάφερνε. Ακολουθούσε εξαντλητικές δίαιτες, έχανε πολλά κιλά- που ξαναέπαιρνε με ευκολία- εξαιτίας της κατάθλιψης, από την οποία έπασχε. Οι γιατροί τής έγραφαν  βαρβιτουρικά, αμφεταμίνες και ηρεμιστικά χάπια, που παρ’ ολίγο να της στοιχίσουν τη ζωή, όταν στα μέσα της δεκαετίας του ‘70 νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο από υπερκατανάλωση ηρεμιστικών.

Η Χριστίνα Ωνάση τέλεσε τέσσερις γάμους, που δυστυχώς όλοι τους κατέληξαν σε διαζύγιο.

Το 1984 γνωρίζει τον κατά τρία χρόνια μικρότερό της Γάλλο επιχειρηματία Τιερί Ρουσέλ, κληρονόμο της ομώνυμης γαλλικής φαρμακοβιομηχανίας.

Σαν σήμερα παντρεύτηκαν η Χριστίνα Ωνάση και ο Τιερί Ρουσέλ - Znews

 

Η Χριστίνα Ωνάση πεθαίνει μυστηριωδώς σε μια μπανιέρα | LiFOIFrame

Αφού παίρνει διαζύγιο  από τον Ρουσέλ πηγαίνει  στο Μπουένος Άιρες (διατηρούσε και την αργεντινή υπηκοότητα, εκτός από την ελληνική) και ετοιμάζεται για τον πέμπτο γάμο της με τον Χόρχε Τσολμεκτσόγλου, πρόεδρο της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες.

Χριστίνα Ωνάση - Τιερί Ρουσέλ: Ο θυελλώδης γάμος, τα εξώγαμα παιδιά και  η... | People & Style ΕιδήσειςIFrame

Αυτό που είχε στο μυαλό της ήταν να το πείσει για επανασύνδεση και να αποκτήσει μαζί του ένα ακόμη παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  γάμος τους είχε λήξει όταν  η Χριστίνα έμαθε ότι η Γκάμπι Λουτχάγκε, ήταν ξανά έγκυος από εκείνον.

Όπως επισημαίνει  ο  βιογράφο της, William Wright, η Χριστίνα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δελεάζει τον Τιερί, τόσο με ακριβά δώρα, όσο και μετρητά.

Εκείνο το καλοκαίρι του 1988,  νοικιάζει  τη Villa Trianon στη Κυανή Ακτή, όπου μετακόμισε   με την Αθηνά και σύντομα ο Τιερί βρέθηκε κοντά τους.

Σαν σήμερα παντρεύτηκαν η Χριστίνα Ωνάση και ο Τιερί Ρουσέλ - ZnewsIFrame

Οι paparazzi απαθανατίζουν μια ιδιαίτερα προσωπική στιγμή τους… Τη Χριστίνα  να χαϊδεύει τα γυμνά οπίσθια του Τιερί, ενώ εκείνος ήταν ξαπλωμένος. Του προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει πατέρας ενός ακόμη παιδιού μαζί της, ωστόσο της αρνείται.

Στις 18 Νοεμβρίου του 1988 βρίσκεται  νεκρή στο μπάνιο τής πολυτελούς κατοικίας της στη συνοικία Τορτουγκίτας του Μπουένος Άιρες. Σύμφωνα με τη νεκροψία, έφυγε  από καρδιακή προσβολή, που προκλήθηκε από οξύ πνευμονικό οίδημα. Η σορός της μεταφέρεται  και τάφεται  στο Σκορπιό, το ιδιόκτητο νησί της οικογένειάς της, πλάι στον αδελφό της και τον πατέρα της.

IFrame

Πωλείται το πολυτελές σπίτι της Χριστίνας Ωνάση στο Λονδίνο! Φωτογραφίες

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο

Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι σε Ευρώπη και ΗΠΑ φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και μοιράστηκαν τα στοιχεία της κάρτας τους και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με ένα τεράστιο δίκτυο e-shop καταστημάτων που έχουν ως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Nafea Faa Ipoipo | Ο διάσημος πίνακας του Paul Gauguin που πωλήθηκε για 210 εκατομμύρια δολάρια

Nafea Faa Ipoipo (Πότε θα παντρευτείς)- ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα έργα τέχνης που δημιούργησε ο Paul Gauguin το 1892- είναι ανάμεσα στους πέντε πίνακες που δημοπρατήθηκαν ποτέ σε υψηλότερη τιμή. Ο διάσημος ζωγράφος έφυγε από τη ζωή, σαν σήμερα, 121 χρόνια πριν.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Roberto Rossellini & Ingrid Bergman| | Η θυελλώδης σχέση που καταγγέλθηκε από την Καθολική Εκκλησία & τη Γερουσία των ΗΠΑ

Με αφορμή τα 118 χρόνια από τη γέννηση του κορυφαίου σκηνοθέτη στις γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1906, μια αναδρομή στην πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χολιγουντιανή σταρ, Ingrid Bergman.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλίσα Σμίντ | Πέρασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η «πιο σέξι αθλήτρια» στον κόσμο

Η Αλίσα Σμίντ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Παρίσι. Η Γερμανίδα αθλήτρια του στίβου, η οποία εδώ και χρόνια έχει χαρακτηριστεί από τους θαυμαστές της και τις ιστοσελίδες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >