AD

Βύρωνας: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 15χρονου

Η μητέρα του ανήλικου κατήγγειλε την απόπειρα αρπαγής στην αστυνομία, αναφέροντας πως μία γυναίκα προσπάθησε να βάλει τον 15χρονο μέσα στο αυτοκίνητό της, με επιμονή. Στις 19:00 της περασμένης Κυριακής (19/11), ο 15χρονος περίμενε λεωφορείο σε στάση, όταν σταμάτησε μπροστά του ένα μαύρο αυτοκίνητο. 

Μία γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητο, η οποία- σύμφωνα με την καταγγελία- ρώτησε τον 15χρονο εάν ήθελε να τον πάει κάπου και επέμενε. Ο ανήλικος τελικά έφυγε από τη στάση και όταν έφτασε στο σπίτι του ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μια γυναίκα, η οποία συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Η ίδια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να βοηθήσει τον 15χρονο.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Άσμα αλ Άσαντ: Η σύζυγος του Σύρου προέδρου διαγνώστηκε με λευχαιμία

Η Άσμα αλ-Άσαντ, η σύζυγος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, διαγνώσθηκε με λευχαιμία, ανακοινώθηκε σήμερα από την προεδρία, σχεδόν πέντε χρόνια αφότου είχε ανακοινωθεί πως ανέρρωσε πλήρως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θύελλα αντιδράσεων με τα ροζ μαλλιά της Δέσποινας Βανδή – Την κατέκριναν και της επιτέθηκαν για υπερβολική χρήση φίλτρων

Ανανεωμένη, με λαμπερό μίνι και με ροζ μαλλιά εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή στο J2US, γεγονός που προκάλεσε πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >