AD

Σοκαριστικό τροχαίο στην Θεσσαλονίκη – Φορτηγό έπεσε από την γέφυρα

Το βαρύ όχημα κινούνταν στην Εξωτερική Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Καλοχωρίου όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και έπεσε από τη γέφυρα.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς ο οδηγός βγήκε μόνος του από το όχημα.

Το φορτηγό κινούνταν στην Εξωτερική Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Καλοχωρίου όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και έπεσε από τη γέφυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας είναι Τούρκος 50 ως 55 ετών. Μετά το τροχαίο βγήκε μόνος του από το βαρύ όχημα και μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις του. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου έχοντας τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά του σώματος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Η βροχόπτωση που επικρατεί από νωρίς στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές. Σε βασικές οδικές αρτηρίες επικράτησαν συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Δείτε εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο:

 

ntalika
ntalika-2
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία: Η ανάλυση του μαύρου κουτιού από τη συντριβή αεροσκάφους στη Γεωργία θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Γιάσαρ Γκιουλέρ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο μήνες για να εξαχθούν τα αρχικά συμπεράσματα και να αναλυθεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γεωργιάδης: Η έλλειψη νοσηλευτών το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΕΣΥ

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στις μεγάλες προκλήσεις που απασχολούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ), τονίζοντας την «έλλειψη νοσηλευτών ως το μεγαλύτερο πρόβλημα» κατά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ψηφιακό ευρώ: Πιλοτική εφαρμογή από το 2027, πλήρης κυκλοφορία το 2029

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) προχωρά συστηματικά στην τεχνική προετοιμασία για το ψηφιακό ευρώ, όπως τόνισε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Piero Cipollone, μέλος του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βορίζια: Σε κατ` οίκον περιορισμό ο 23χρονος, αναζητείται ο ηθικός αυτουργός και ο κατασκευαστής της βόμβας – Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αύριο στο Ηράκλειο

Δεν συμφώνησαν ανακριτής και εισαγγελέας αν ο 23χρονος τοποθέτησε την βόμβα που αναζωπύρωσε τη βεντέτα, η οποία κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους στα Βορίζια.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >