AD

Οι 5 πιο κοινές αντιδράσεις των αντρών όταν τρώνε χυλόπιτα στο κρεβάτι

Η απόρριψη στο κρεβάτι οδηγεί σε ποικίλες αντιδράσεις και μια πρόσφατη δημοσκόπηση αποκαλύπτει τις πιο πιθανές αντιδράσεις των αντρών που ενώ έχουν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πειρασμό, την τελευταία στιγμή μένουν με την όρεξη

 

Οι υπεύθυνοι της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από τη VictoriaMilan – μια ιστοσελίδα για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία – έριξαν κλεφτές ματιές στις κρεβατοκάμαρες 9507 γυναικών μελών της από 23 χώρες  για να ανακαλύψουν πώς αντιδρούν οι άντρες όταν έρθουν αντιμέτωποι με την άρνηση των γυναικών στο κρεβάτι.

Ο θυμός και η επιθετική συμπεριφορά είναι η Νο 1 πιο κοινή αντίδραση των αντρών που τρώνε χυλόπιτα ενώ θα ήθελαν να περάσουν μερικές στιγμές πάθους. Είναι πολύ πιθανό η εκδήλωση θυμού να αποσκοπεί στο να μην αποκαλυφθούν τα βαθύτερα αισθήματα απόρριψης και ντροπής. Οι γυναίκες που έχει τύχει να βάλουν φρένο στις ορέξεις του παρτενέρ τους δηλώνουν ότι έχουν αντιμετωπίσει τη μάτσο αυτή αντίδραση από Ούγγρους, Ιρλανδούς και Πορτογάλους.

Η άρνηση να μιλήσουν και ένα δυνατό κοπάνημα της πόρτας είναι η δεύτερη πιο πιθανή αντίδραση από τους άντρες που τρώνε πόρτα μετά τα προκαταρκτικά. Η άρνηση να συζητήσουν το θέμα ή να το διαπραγματευτούν είναι κοινός τόπος για τους Αυστριακούς, τους Ελβετούς, τους Φινλανδούς και τους Νορβηγούς.

Τα καλοπιάσματα και τα «γλυκά μάτια» για να πείσουν την ερωμένη τους να ενδώσει είναι η τρίτη πιο κοινή αντίδραση που βλέπουν οι γυναίκες όταν βάλουν φρένο στις ερωτικές περιπτύξεις. Τα επιχειρήματα, τα παρακάλια και η χειραγώγηση με τα λόγια που θεωρούν ότι εκείνη θέλει να ακούσει είναι τακτικές που εφαρμόζουν οι Τσέχοι, οι Έλληνες, οι Γάλλοι, οι Νεοζηλανδοί και οι Πολωνοί όταν φάνε άκυρο στο κρεβάτι.

Η τέταρτη πιο κοινή αντίδραση, και ίσως η πιο καλή εξέλιξη για μια πραγματικά άβολη κατάσταση, είναι να το δεχτούν σαν άντρες και να κάνουν αστεία για τη χυλόπιτα που μόλις έφαγαν. Οι άντρες που δείχνουν κατανόηση όταν η παρτενέρ τους τους ζητάει να σταματήσουν και δεν την πιέζουν για κάτι παραπάνω είναι συνήθως από την Αυστραλία, την Ολλανδία, τη Δανία, την Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Η πλέον σοκαριστική συμπεριφορά με την οποία έχουν έρθει αντιμέτωπες οι γυναίκες είναι ο περιφρονημένος παρτενέρ τους να πιάσει αμέσως το τηλέφωνό του και να στείλει μήνυμα σε μια προσπάθεια να βρει κάποια άλλη να του κάτσει. Τέτοιες συμπεριφορές συνηθίζονται στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και τη Νότιο Αφρική, και προφανώς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι σχέσεις αυτές είναι αποκλειστικά σαρκικές.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria Milan, κ. Sigurd Vedal, δήλωσε ότι είναι δικαίωμα των γυναικών να απορρίψουν έναν άντρα στο κρεβάτι, ενώ είναι επίσης δικαίωμα των αντρών να έχουν μια ειλικρινή αντίδραση.

«Είτε πρόκειται για ένα αστείο, νεύρα, καλοπιάσματα ή σιωπή, αυτό που παρατηρούμε είναι οι ειλικρινείς αντιδράσεις αντρών που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Οι αντιδράσεις τους είναι αυθόρμητες και ενδεχομένως δίνουν και μερικά στοιχεία για το πώς θα ήταν το σεξ μαζί του αν είχατε πει το ναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Vedal.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν οι εξής 23 χώρες: Σουηδία, Αυστραλία, Πορτογαλία, Αυστρία, Δανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Ισπανία, Νορβηγία, Ελλάδα, Πολωνία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Τσεχία, Ελβετία και Νότιος Αφρική.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >