AD

Δήμητρα Ματσούκα | «Aγαπάω τον Πέτρο Κόκκαλη όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για πρώτη φορά για τον επικείμενο γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

Η ηθοποιός και ο Ευρωβουλευτής θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στις 7 Δεκεμβρίου, σε στενό κύκλο.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε αρχικά: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

Η ηθοποιός απέφυγε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία του γάμου της, όπως και το αν θα είναι θρησκευτικός ή πολιτικός. «Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους στον γάμο, αυτό μπορώ να πω», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον μέλλοντα σύζυγό της, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν μου έχει ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και για αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιατί οι γυναίκες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου

Το εγκεφαλικό επεισόδιο παραμένει μία από τις κυριότερες αιτίες αναπηρίας παγκοσμίως, επιβαρύνοντας οικογένειες, συστήματα υγείας και ολόκληρες κοινωνίες. Και πλέον, δεν αφορά μόνο τους ηλικιωμένους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Οι πρώτες εικόνες από την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν με τον Ματ Ντέιμον

Εντυπωσιακές είναι οι νέες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, «Οδύσσεια», που παρουσιάστηκαν αποκλειστικά από το περιοδικό Empire. Ο Οδυσσέας στην ταινία θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απαγόρευση συγκεντρώσεων σε Αθήνα, Φιλοθέη και Χαλάνδρι την Κυριακή λόγω της επίσκεψης Ζελένσκι

Την απαγόρευση συγκεντρώσεων την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, την Φιλοθέη και το Χαλάνδρι ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. λόγω της επίσκεψης του προέδρου της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπλόκο Βελγίου στο σχέδιο απόδοσης ρωσικών κεφαλαίων στην Ουκρανία – Η Μόσχα απειλεί με «σοβαρά αντίποινα»

Η ένταση γύρω από τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία που κατέχονται στο Βέλγιο κλιμακώνεται, καθώς η Μόσχα εντείνει τις απειλές κατά των Βρυξελλών και ηΕυρωπαϊκή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λάμψη Χόλιγουντ στο Βατικανό: O Πάπας συναντήθηκε με Μπελούτσι, Μπλάνσετ κι άλλους σταρς – «Η εποχή μας σας χρειάζεται»

Ο Πάπας Λέων ο ΙΔ’ έκανε δεκτούς, το Σάββατο (15/11) στο Βατικανό, ηθοποιούς, σκηνοθέτες και σεναριογράφους από όλο τον κόσμο, προβάλλοντας μια διαφορετική εικόνα του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >