AD

Dutch diet | Πως να αποκτήσετε πνευματική διάγεια χάνοντας λίπος

Η δίατα από την Ολλανδία δεν υπόσχεται μόνο επίπεδη κοιλιά, αλλά και πνευματική διαύγεια

 

Ψάχνεις για μια δίαιτα, που εκτός από το ότι θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος, θα σε αναζωογονήσει και θα σού χαρίσει πνευματική διαύγεια; Η δίαιτα των Ολλανδών, ή αλλιώς Dutch Diet, ίσως να είναι αυτό που ψάχνεις!

Η Dutch diet υπόσχεται σταδιακή απώλεια βάρους, χωρίς στερήσεις, καύση λίπους, ενδυνάμωση του σώματος και βελτίωση της πνευματικής λειτουργίας. Στηρίζεται στην κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φρούτων και λαχανικών, ξηρών καρπών, δημητριακών ολικής αλέσεως, οσπρίων και ακόρεστων λιπαρών, όπως το αβοκάντο και το ελαιόλαδο. Περιλαμβάνει επίσης γαλακτοκομικά προιόντα και ψάρια και πιο συγκεκριμένα εκείνα που περιέχουν Ω3 λιπαρά, όπως ο σολομός.

Η δίαιτα αυτή αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς, οι οποίοι την υμνούν για τα σπουδαία αποτελέσματά της, το αίσθημα κορεσμού που τούς κάνει να νιώθουν και τη διαύγεια που τούς χαρίζει. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και έρευνα του Πανεπιστημίου του Rotterdam, σύμφωνα με την οποία τα άτομα που ακολουθούν τον εν λόγω τρόπο διατροφής παρουσιάζουν ενδυνάμωση στις γνωστικές τους λειτουργίες.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >