AD

Η γυναίκα του έμεινε «φυτό» κι εκείνος εγκατέλειψε τα πάντα για να τη φροντίζει μέρα νύχτα

 Η ιστορία του David και της Bruna είναι τρανή απόδειξη ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H ζωή του ζευγαριού κυλούσε ήρεμα, μέχρι το 2019 όπου η Bruna έπαθε επιληπτική κρίση και στη συνέχεια, καρδιακή και αναπνευστική ανακοπή. H γυναίκα κατάφερε να ζήσει, όμως, δεν ήταν πια ο ίδιος άνθρωπος καθώς από τότε, βρίσκεται σε φυτική κατάσταση.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, David Cesar, η Bruna δεν μπορεί να κινηθεί ή να κατανοήσει τι συμβαίνει γύρω τη και τρέφεται μέσω ειδικού σωλήνα.

Εκείνος δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να την εγκαταλείψει και αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο να τη φροντίζει και να της προσφέρει μια αξιοπρεπή ζωή. Άφησε τη δουλειά του και είναι κάθε μέρα στο πλευρό της, δείχνοντάς της έμπρακτα την αγάπη του.

Στην προσπάθειά του να επιβιώσουν ο David ξεκίνησε crowdfunding και τελικά συγκέντρωσε 28 χιλιάδες δολάρια. Το πρόβλημα είναι ότι τα μηνιαία έξοδα της γυναίκας του αυξάνονται συνεχώς.

Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, όμως, δεν υπάρχει ακόμα ελπίδα για τη Bruna. Ο Cesar ανακάλυψε ότι υπάρχει ένα φάρμακο στον Καναδά χάρη στη βοήθεια των νευρολόγων της γυναίκας του. Η σύζυγός του θα πρέπει να το πάρει για τρία χρόνια και να λάβει ταυτόχρονα φυσιοθεραπεία, αλλά η θεραπεία κοστίζει περίπου 19.000 δολάρια.

Ευτυχώς, η viral ιστορία τους βοήθησε στη διάδοση σελίδων δωρεών, συμπεριλαμβανομένης της VOOA, όπου συγκέντρωσαν περισσότερα από όσα χρειάζονταν. Στο Instagram, οι θεατές και άλλοι πιθανοί δωρητές μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση της άτυχης γυναίκας και αν θέλουν να βοηθήσουν.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο νεαρός άνδρας αποτυπώνει μερικές από τις αναμνήσεις που έχει από τη σχέση του μαζί της. Επιπλέον, ενημερώνει τους followers του για την πρόοδο της γυναίκας του.

 

Πηγή: brightside.me

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μαρινάκης για ελληνοτουρκικές σχέσεις: Διάλογος δεν σημαίνει ούτε κατ’ ελάχιστον υποχώρηση σε οτιδήποτε (audio)

«Η κυβέρνηση αυτή και προσωπικά ο Πρωθυπουργός πιστεύουν στον διάλογο με την Τουρκία και με το σύνολο των γειτονικών μας χωρών. Παράλληλα όμως, επισημαίνουμε κάθε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η κλιματική κρίση προκάλεσε 2 στους 3 θανάτους από καύσωνα στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι

Δύο στους τρεις θανάτους από καύσωνα στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι αποδίδονται στην ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με μια πρώτη ανάλυση που εξέτασε στοιχεία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πάνω από 20 ανθρωπιστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στη Γάζα ζητούν διεθνή παρέμβαση

Οι επικεφαλής περισσότερων από 20 μεγάλων οργανώσεων ανθρωπιστικής βοήθειας που δραστηριοποιούνται στη Γάζα ζητούν επείγουσα παρέμβαση, μετά τη διαπίστωση της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δωρεάν διακοπές για πυροσβέστες και οικογένειές τους στις κατασκηνώσεις του υπ. Παιδείας

Συνάντηση πραγματοποίησαν ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, και η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη, με αντικείμενο την ενίσχυση της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χεράκι – χεράκι Τραμπ και Μελάνια στο Κάστρο Γουίνδσορ – Τους υποδέχτηκαν Ουίλιαμ και Κέιτ με τιμές, μπάντα και άμαξες

Στο Κάστρο του Γουίνδσορ προσγειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης το ελικόπτερο Marine One, μεταφέροντας τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πάτρα: Συλλήψεις ανηλίκων κοριτσιών – Ανάγκασαν 13χρονη να τους φιλήσει τα πόδια

Τέσσερις ανήλικες συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >