AD

Θρήνος για τη 18χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα μετά την τραγωδία με το μοιραίο τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας, που κόστισε τη ζωή σε δύο νέες κοπέλες, 18 και 23 ετών.

Συγκεκριμένα, μια 18χρονη και μια ακόμη νεαρή γυναίκα ανασύρθηκαν νεκρές από τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, που συγκρούστηκαν μετωπικά στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου.

Στο αυτοκίνητο που επέβαινε η 18χρονη και είχε κατεύθυνση προς Σούνιο, οδηγός ήταν η 19χρονη ξαδέλφη της, η οποία την είχε πάρει από τη δουλειά, για να πάνε μια βόλτα, προτού επιστρέψουν σπίτι.

18-troxaio-es__1_
Η άτυχη 18χρονη που έχασε τη ζωή της
18-troxaio-es__2_

 

Λίγο μετά τις 23:30, το όχημα που οδηγούσε η 19χρονη (τραυματίας) με συνοδηγό την άτυχη 18χρονη (που έχασε τη ζωή της) συγκρούστηκε με το ΙΧ από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η 19χρονη να υποστεί σοβαρά κατάγματα στα άκρα και η 18χρονη να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο φίλος της 18χρονης Στέλλας ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν από το δυστύχημα, μίλησε για την αγωνία που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του κοριτσιού μέχρι, δυστυχώς, να επιβεβαιωθεί το τραγικό νέο.

«Είπαμε ένα καληνύχτα στις 23:10. Σχόλασε από τη δουλειά, πήγε μία βόλτα με την ξαδέλφη της, μου έστειλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της και αυτό ήταν. Έστειλα μήνυμα, κοιμήθηκα και δεν πήρα ποτέ το καληνύχτα. Με πήρε η μάνα της τηλέφωνο τα ξημερώματα και μου είπε το μοιραίο. Δεν ήξερε πως συνέβη, τίποτα» λέει ο φίλος της 18χρονης που συνήθως έπαιρνε την κοπέλα του από τη δουλειά με το αυτοκίνητό του.

Από το δεύτερο όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ανασυρθεί νεκρή μία 23χρονη, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την ταυτότητά της.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργολίδα: Καρχαρίας 3 μέτρων πιάστηκε στην πετονιά ψαρά – Τι λέει ο ίδιος

Σε μια εντυπωσιακή και σπάνια συνάντηση με… καρχαρία βρέθηκε ο επαγγελματίας ψαράς Παύλος Παυλίδης στην Ερμιόνη Αργολίδας, όπως περιέγραψε ο ίδιος στο ΕΡΤnews. Ο κ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αστροφωτογράφος απαθανάτισε αλεξιπτωτιστή να κάνει ελεύθερη πτώση με φόντο τον Ήλιο

Ένας αστροφωτογράφος στην Αριζόνα κατέγραψε μια εικόνα που μοιάζει σχεδόν απίστευτη: έναν YouTuber σε ελεύθερη πτώση να ευθυγραμμίζεται με τη φλογερή επιφάνεια του Ήλιου, δημιουργώντας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πέτρος Κωστόπουλος για Καινούργιου: «Αυτό με τις εγκυμοσύνες γίνεται από την εποχή της Μενεγάκη»

Με την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κατερίνα Καινούργιου τις προηγούμενες ημέρες, ασχολήθηκαν σήμερα (15/11) η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βόλος: Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές με τη μέθοδο του εναγκαλισμού

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου εξιχνίασε δύο περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη, οι οποίες έγιναν με τη μέθοδο του εναγκαλισμού. Σχηματίστηκε δικογραφία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άννα Ζηρδέλη: «Το καλύτερο δεν είναι να κάνεις διαρροή αλλά να χρεώνεσαι διαρροή από ανθρώπους που ήδη διαρρέουν»

Περί διαρροών σε εκπομπές ο λόγος ανάμεσα στον Θανάση Πάτρα, τον Γιώργο Κρικοριάν και την Άννα Ζηρδέλη το μεσημέρι της Παρασκευής όπως είδαμε στον αέρα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >