AD

Ζιζέλ & Χοακίμ Βαλέντε | Απόδραση στην Κόστα Ρίκα με τα παιδιά της και τον εκπαιδευτή ζίου ζίτσου

Mια απόδραση στην Κόστα Ρίκα έκανε η Ζιζέλ με τα παιδιά της αυτή την εβδομάδα, συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους στο ζίου-ζίτσου, Joaquim Valente.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν με τα παιδιά να απολαμβάνουν ένα χαλαρό γεύμα σε ένα τροπικό σκηνικό.

Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret επιδείκνυε την γυμνασμένη σιλουέτα της με ένα ψηλόμεσο μαύρο σορτσάκι. Από την άλλη μεριά, ο Valente επέλεξε μια πιο casual εμφάνιση, φορώντας ένα εμπριμέ μαύρο σορτς και ένα ναυτικό μπλε T-shirt.

Ο εκπαιδευτής της έχει πολύ καλές σχέσεις με τους γιους της, καθώς υπήρξε πρώτα δικός τους δάσκαλος. Οι πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν για το ειδύλλιό τους ήταν μετά το διαζύγιο με τον Τομ Μπρέιντι, τον Οκτώβριο του 2022.

Η Ζιζέλ προσαρμόζεται στη ζωή ως διαζευγμένη μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου από τον quarterback του NFL. Το μοντέλο φαίνεται να βρίσκει παρηγοριά στην παρέα του Βαλέντε.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Ζιζέλ, ο Βαλέντε δεν είναι μόνο δάσκαλος για εκείνη και τα παιδιά της, αλλά και ένας πολύτιμος μέντορας που τα έχει βοηθήσει να αναπτυχθούν με πολλούς τρόπους.

Το διάσημο μοντέλο είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ, όπως επιβεβαιώνουν άτομα από το περιβάλλον της, ενώ έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή στο μόντελινγκ. Αν και κανείς δεν περίμενε την επιστροφή της, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Τομ Μπρέιντι, η ίδια δήλωσε πως «ήρθε η στιγμή να βάλει πάνω από όλα τα όνειρά της».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Oskar Schindler | Ο Γερμανός που έσωσε τις ζωές 1.200 Εβραίων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος

Στις 28 Απριλίου του 1908 γεννήθηκε ο Γερμανός βιομήχανος και μέλος του Ναζιστικού Κόμματος που άρχισε να δείχνει ότι νοιάζεται για τους Εβραίους εργάτες του ως ανθρώπινα όντα όταν έφτιαξε ένα υποστρατόπεδο στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου το 1943.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ουκρανία εξοπλίζεται με πυραύλους Patriot, που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στον πόλεμο με την Ρωσία

Σε αγώνα δρόμου εξελίσσεται η προσπάθεια της Δύσης και συγκεκριμένα των ΗΠΑ να συντονιστεί η αποστολή των αντιαεροπορικών συστημάτων Patriot στην Ουκρανία την ώρα που το Κίεβο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει πως πυροβόλησε τον «άχρηστο» σκυλό της και μια κατσίκα

«Αν θέλετε και άλλες αληθινές, έντιμες και ΜΗ πολιτικά ορθές ιστορίες, που θα αφήσουν τα Media χωρίς ανάσα…», γράφει η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ, Κρίστι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

John Olson | O άνθρωπος που βοήθησε τους τυφλούς να ‘δουν’ τις φωτογραφίες μέσω της αφής & του ήχου

Ξεκίνησε μια εταιρεία που αποδίδει φωτογραφίες σε τρεις διαστάσεις και περιλαμβάνει επίσης αισθητήρες που ανταποκρίνονται στην αφή με ηχητικά κλιπ, έτσι ώστε οι τυφλοί να περνούν τα χέρια τους πάνω από τις φωτογραφίες και να απορροφούν τις πληροφορίες τους.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >