AD

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους | Με τον Φάνη Μουρατίδη είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας για τρίτο παιδί

«Μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και εκεί κάπου σταματήσαμε, τώρα πια δεν έχω το κουράγιο» πρόσθεσε η ηθοποιός

 

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και την προσπάθεια που έκανε με τον Φάνη Μουρατίδη για να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς στους ρόλους που αναλαμβάνω στη ζωή μου είμαι απόλυτη. Η μητρότητα είναι κι αυτή ένας ρόλος και ήμουν πολύ εκεί, έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα είχα εγώ στο μυαλό μου. Αυτό όμως, έχει κάποιο κόστος».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε τι θα συμβούλευε μια νέα κοπέλα για τη ζωή της. «Αν συμβούλευα τώρα μία νέα κοπέλα, θα της έλεγα ότι δεν υπάρχει το απόλυτο, γιατί γίνεται κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά. Έτσι είναι η ζωή, δεν είναι αληθινό το τόσο απόλυτο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για την προσπάθεια που είχε κάνει με τον Φάνη Μουρατίδη να υιοθετήσουν ένα τρίτο παιδί. Όπως είπε, είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίας, όμως τους πρόλαβε ο κορωνοϊός.

«Είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας, μετά μας πρόλαβε ο κορωνοϊός και εκεί κάπου σταματήσαμε. Τώρα πια δεν έχω το κουράγιο. Αν μου τύχαινε, βέβαια, ναι. Να το επιδιώξω όμως όχι, τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά δεν νομίζω ότι θα είχα το κουράγιο», εξήγησε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Για την παραβατικότητα των παιδιών φταίει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό η οικογένεια. Και στη δική μας τη γενιά γίνονταν πράγματα, υπήρχαν επιθέσεις. Θέλει πολύ μεγάλη παρακολούθηση, να είσαι πολύ από πάνω».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >