AD

Σεισμός στην Κρήτη – Κοντά στο Λασίθι το επίκεντρό του

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα πρωί της Κυριακής στην Κρήτη, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 18 χιλιόμετρα νότια της Γουδουράς Λασιθίου και είχε εστιακό βάθος στα 7,6 χιλιόμετρα.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Katharine Hepburn | Η εμβληματική σταρ που κέρδισε 4 Όσκαρ κι άνοιξε τον δρόμο για τις ηθοποιούς του Χόλιγουντ

Μια εντυπωσιακή γυναίκα που μπήκε πρώτη στη λίστα με τις καλύτερες γυναίκες ηθοποιούς όλων των εποχών. Κέρδισε 4 Όσκαρ αλλά δεν παρέλαβε ποτέ κανένα! Μια από τις πιο δυναμικές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1907

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Charles Linderbergh | H τραγική ιστορία απαγωγής & δολοφονίας του μωρού του διάσημου αεροπόρου

Το σώμα του μωρού του ήρωα της αεροπορίας Charles Linderbergh βρίσκεται νεκρό στις 12 Μαΐου 1932. Ήταν περισσότερο από δύο μήνες αφότου απήχθη από την έπαυλη της οικογένειάς του Hopewell στο New Jersey.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >