AD

Aeroflot | Αναταράξεις σε πτήση της ρωσικής εταιρείας προκάλεσαν τον τραυματισμό μιας γυναίκας

Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Πετροπαβλόσκ Καμτσάτσκι – Μόσχα όταν άρχισε ξαφνικά να τραντάζεται από τις αναταράξεις

 

Πανικό προκάλεσαν στους επιβάτες ενός αεροσκάφους Boeing 777-300 εχθές οι έντονες αναταράξεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Aeroflot που εκτελούσε το δρομολόγιο Πετροπαβλόσκ Καμτσάτσκι – Μόσχα. Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Bίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media δείχνει καταγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες την ώρα που πετούσαν πάνω από τα βόρεια Ουράλια όρη και το αεροσκάφος άρχισε ξαφνικά να «τραντάζεται» από τις αναταράξεις.

Επιβάτιδα που μίλησε κατόπιν στην Ιζβέστια περιέγραψε τι συνέβη στο αεροσκάφος. Σύμφωνα με την ίδια, πριν ξεκινήσει η ταλαιπωρία τους το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες ότι θα έπεφταν σε αναταράξεις, ζητώντας τους να δέσουν τις ζώνες τους, όμως κανείς δεν περίμενε ότι το φαινόμενο θα είχε τέτοια ένταση.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Άρχισε ξαφνικά και πολύ έντονα. Η γυναίκα που τραυματίστηκε είχε πάει στην τουαλέτα και προσπαθούσε να φτάσει στη θέση της. Όταν το αεροπλάνο έκανε βουτιά χτύπησε στο κεφάλι», λέει χαρακτηριστικά.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης ήταν και ο υπουργός Υγείας του Κράι Καμσκάτκα, Αλεξάντερ Γκασκόβ, που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο ισραηλινός στρατός θα στείλει «κατά κύματα» εντός του τρέχοντος μήνα φύλλα κατάταξης 54.000 υπερορθόδοξων εβραίων

Το ότι θα στείλει 54.000 φύλλα κατάταξης σε υπερορθόδοξους εβραίους, γνωστοποίησε ο ισραηλινός στρατός. Σημειώνεται πως οι εν λόγω επί δεκαετίες εξαιρούνταν από την στρατιωτική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ζητήσω καλεσμένο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το θέμα είναι αν θα θέλει να έρθει»

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Καλοκαιρινού ραντεβού» στο OPEN, όπου συμμετέχει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στην Κορυτσά αύριο, Δευτέρα, ο Γ. Γεραπετρίτης για τα εγκαίνια του κτηρίου «Σεφέρη» του Γενικού Προξενείου

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 7 Ιουλίου, στην Αλβανία, όπου θα τελεστούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηρίου «Σεφέρη» του Γενικού Προξενείου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πούτιν: Η εποχή της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι ξεπερασμένη

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στους ηγέτες της ομάδας BRICS ότι η εποχή της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι ξεπερασμένη και ότι το μέλλον ανήκει στις ταχέως αναπτυσσόμενες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελληνικών συμφερόντων το πλοίο που δέχθηκε επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα – Δεν επέβαιναν Έλληνες ναυτικοί

Ελληνικών συμφερόντων είναι το πλοίο που δέχθηκε επίθεση νοτιοδυτικά της Χοντέιντα στην Υεμένη στη νότια Ερυθρά Θάλασσα και το οποίο πλέον βυθίζεται. Το πλοίο δεν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >