AD

Eξιτήριο από το Δαφνί για τον Σταμάτη Γαρδέλη, τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η, Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως ο ηθοποιός βρίσκεται στο σπίτι του και πως θα τον επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του Σ.Ε.Η, τόνισε ότι ο ηθοποιός έχει επιστρέψει στο σπίτι του και πως θα τον επισκεφθεί άμεσα.

Αρχικά την τοποθέτηση της Καίτης Φίνου σχετικά με τον θέμα του Σταμάτη Γαρδέλη και απάντησε: «Η Καίτη Φίνου έκανε μια πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση για τις γελοιότητες που γράφονται από ορισμένους εντελώς άσχετους που θεωρούν ότι είναι και δημοσιογράφοι».

«Όλη η γενιά του 80 κατέληξε σε ψυχιατρείο; Επειδή ένας άνθρωπος του συνέβη κάτι στη ζωή του και πέρασε μια δυσκολία; Ο οποίος είναι και μια χαρά είναι τώρα. Μίλησα με τον Σταμάτη πριν από δυο ώρες, είναι στο σπίτι του και θα τον δω μεθαύριο», αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >