AD

Ιωάννα Τούνη | «Χαλάρωσε λίγο» γράφουν για την ανάρτηση της

Η Ιωάννα Τούνη απέσπασε σωρεία σχολίων και αντιδράσεων, όταν ανάρτησε βίντεο στο TikTok με την ίδια, στο οποίο έγραφε για τον εαυτό της: «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα».

Τα σχόλια ακολούθων της και μη, γέμισαν από μηνύματα προς την instagrammer, γράφοντάς της «χαλάρωσε λίγο» και «ξεκαβάλα».

Πολλοί από όσους παρακολούθησαν το κλιπ της με το trend «βαριά η κούπα», αντέδρασαν αρνητικά με τα σχόλια που η ίδια έκανε για τον εαυτό της.

«Influencer είναι ο άνθρωπος που ασκεί επιρροή σε κάποιο κοινό. Δεν βλέπω καμία επιρροή όταν ζητιανεύεις like επειδή πάτωσαν οι φωτό σου στο insta» ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε. Κάποιο άλλο μήνυμα έγραφε: «Σε συμπαθούσα μέχρι να κανείς αυτό το βίντεο».

Δείτε περισσότεραΙωάννα

toyni433
toyni455
toyni4980
toyni49890
toyni33
toyni44546
toyni44
toyni49
toyni493
toyni15
toyni3
oyni_tiktok1
τουνι_τικτοκ

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >