AD

Κακοκαιρία – εξπρές το επόμενο διήμερο | Από την Πέμπτη θερμή εισβολή με άνοδο θερμοκρασίας έως 9 βαθμούς

Προειδοποίηση για καταιγίδες τις επόμενες μέρες και θυελλώδεις νοτιάδες

Καινούργιο κύμα κακοκαιρίας-εξπρές πρόκειται να επηρεάσει περιοχές της Ελλάδας το επόμενο διήμερο, όπως αναφέρουν με τις προειδοποιήσεις τους οι μετεωρολόγοι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Open, ενημέρωσε πως σήμερα,  Τρίτη (28/11) και την Τετάρτη (29/11), θα υπάρξει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας που θα κινηθεί από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι οι βροχές, ειδικά στη δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με τον ίδιο.

Παράλληλα, θα επιστρέψουν οι νοτιάδες με αποτέλεσμα να σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας. Τα θερμόμετρα θα ανέβουν πάλι στους 18 με 20 βαθμούς, αλλά νωρίς το πρωί και το βράδυ θα υπάρχει κρύο.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία-εξπρές

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποίησε για «δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες» τις ίδιες μέρες.

 

«Η εμμονή των νοτιάδων, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η αφρικάνική σκόνη και οι δυνητικά επικίνδυνες καταιγίδες το διήμερο Τρίτη-Τετάρτη 28-29/11 συνθέτουν το καιρικό προφίλ αυτής της εβδομάδας» έγραψε, ειδικότερα.

Η νέα κακοκαιρία θα ξεκινήσει την πορεία της από τα δυτικά της χώρας από σήμερα το βράδυ, αλλά αυτή τη φορά δεν θα πέσουν χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και δεν θα επικρατήσει τσουχτερό κρύο, αλλά θα πέσουν μεγάλα ύψη βροχής και θα πνέουν θυελλώδεις νοτιάδες.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή του, οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι εξής:

  • Δυτική Ελλάδα
  • Δυτική Κρήτη
  • Κυκλάδες
  • Ανατολική νησιωτική χώρα

«Επίσης, θα επηρεαστούν και οι ευπαθείς νομοί Καρδίτσας και Τρικάλων» συμπλήρωσε.

Τέλος, όπως επεσήμανε, από την Πέμπτη θα υπάρξει θερμή εισβολή, που θα έχει ως αποτέλεσμα να ανέβει η θερμοκρασία 8-9 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας |H παραμυθένια ζωή της όμορφης Diana των Αράβων, που έγινε η νεότερη βασίλισσα στον κόσμο & μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη

Στα 29 της χρόνια έγινε μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη. Στις 31 Αυγούστου κλείνει τα 54 της χρόνια που περικλείουν μια έντονη και συναρπαστική ζωή.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >