AD

Ο συγκινητικός λόγος που ο «παίκτης 299» αποφάσισε να λάβει μέρος στο «Squid Game: The Challenge»

Ο Spencer Hawkins, γνωστός ως «Παίκτης 299» ή «Ο άνθρωπος με την ομπρέλα» από το «Squid Game: The Challenge», αποκάλυψε την ειλικρινή ιστορία που τον οδήγησε να συμμετάσχει στο τρομακτικό ριάλιτι σόου.

Στο συναρπαστικό παιχνίδι, μια πρόκληση που βάζει τους παίκτες να σκαλίζουν σχολαστικά σχήματα από εύθραυστη καραμέλα με κηρήθρα, ο Hawkins αντιμετώπισε μια στιγμή έντονης πίεσης. Έχοντας αναλάβει να επιλέξει το σχήμα για την ομάδα του, επέλεξε το δύσκολο σχήμα της ομπρέλας, θέτοντας τον εαυτό του στο επίκεντρο της προσοχής.

Το άγχος της κατάστασης ήταν αισθητό. Ο Hawkins, σε μια συναισθηματική συνέντευξη στο Entertainment Weekly, διηγήθηκε ότι αισθανόταν «σωματικά άρρωστος» καθώς έβλεπε τους συμπαίκτες του να αντιμετωπίζουν το δύσκολο έργο. Η αγωνία και η απογοήτευση που ήταν χαραγμένες στα πρόσωπά τους τον βάραιναν πολύ, προκαλώντας μια ενστικτώδη αντίδραση.

Παρά το ανταγωνιστικό του πνεύμα, ο Hawkins μπήκε στο παιχνίδι με συνεργατική νοοτροπία, ελπίζοντας να δημιουργήσει φιλίες.Ανυπομονούμε να απολαύσουμε τα νέα επισόδεια στο Netflix τέλος του μήνα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >