AD

Tρόμος με διαρροή νερού μέσα στην καμπίνα αεροσκάφους κατά την διάρκεια της πτήσης

Αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη κατάσταση βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι επιβάτες πτήσης της Air India, η οποία εκτελούσε δρομολόγιο από το Δελχί στο Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Περίπου στα μισά της πτήσης, οι επιβάτες που βρίσκονταν στην καμπίνα του αεροσκάφους Boeing B787 Dreamliner άρχισαν να αισθάνονται κάποιες  σταγόνες νερού να πέφτουν στα κεφάλια τους, λόγω διαρροής η οποία ξεκίνησε από τους χώρους αποθήκευσης.

Μέλος του πληρώματος ενημέρωσε για τη διαρροή αυτή, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες (πιθανολογείται πως μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα στο σύστημα ψύξης) και το αξιοσημείωτο είναι πως οι επιβάτες… δεν έδειξαν να επηρεάζονται ιδιαίτερα, όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >