AD

Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος | «Από 4 ετών πίστευα ότι είμαι γοργόνα»

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Milky Way» και σήμερα Πέμπτη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μιλώντας για την ανατρεπτική σειρά που διαλύει τα στερεότυπα αλλά και για τη ζωή του

Ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Milky Way» και σήμερα, Πέμπτη 30/11, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κάνοντας λόγο για την ανατρεπτική σειρά που διαλύει τα στερεότυπα αλλά και για τη ζωή του.

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα»

«Όταν είσαι παιδί, ακόμα διαμορφώνεσαι, οπότε μπορείς να δοκιμάζεις πράγματα για να δεις τι σου αρέσει και φυσικά πολλές φορές να κάνεις λάθος, είναι επιτρεπτό.

Θα πρέπει και από το σχολείο και από την οικογένεια να σου δίνεται όλη η γκάμα για να δεις τι σου ταιριάζει και να πας προς τα εκεί.

Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει, είναι πιο μονόδρομος τα πράγματα. Εγώ ήμουν αρκετά μπερδεμένο σαν παιδί και πολύ κλειστό.

Και ήταν και λογικό, γιατί τα ερεθίσματα που έπαιρνα από γύρω μου δεν ήταν αυτά που μου ταίριαζαν και ήθελα να κάνω», σχολίασε ο νεαρός ηθοποιός.

«Από 4 ετών πίστευα ότι είμαι γοργόνα»

«Από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω όσο με θυμάμαι είναι ότι πίστευα ότι είμαι γοργόνα, από 4 ετών.

Δεν είναι ότι ήθελα να είμαι κορίτσι ή αγόρι, ήθελα να είμαι αυτό το πλάσμα. Είχα δει μια ταινία με τη Ντάριλ Χάνα και νόμιζα ότι θα μπω στη μπανιέρα και μόλις βραχώ θα βγάλω ουρά.

Από αυτό που μου έδειχναν οι άλλοι, με έκαναν να καταλάβω ότι δεν ήταν κάτι σωστό αυτό. Κατάλαβα ότι αυτά που μου αρέσουν και δεν είναι αποδεκτά, θα πρέπει να τα κρατήσω για τον εαυτό μου και να τα κάνω σε έναν ιδιωτικό χώρο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >