Στη μέση ενός δρόμου στο Μενίδι, περίπου στις 21:30 χθες βράδυ ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στη φλόγες.
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στο Μενίδι είχε τραγική κατάληξη καθώς ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας. Ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν 44 ετών και πατέρας δύο παιδιών.
Ήταν λίγο μετά τις 9.30 όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε για ένα αμάξι το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή της λεωφόρου Ιωνίας με την οδό Αγίων Ταξιαρχών και-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με δέκα Πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά αλλά έβγαλαν απανθρακώμενο τον οδηγό του οχήματος.
Ερωτηματικά, ωστόσο, προκύπτουν τόσο από το γεγονός ότι το ΙΧ ήταν σταθμευμένο όσο και από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του επιβάτη η οποία έφερε εκτεταμένα εγκαύματα με αποτέλεσμα ακόμη και το φύλο να αναγνωρίζεται με δυσκολία.
Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς δύο ώρες αργότερα το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής δέχθηκε κλήση για μια νέα φωτιά σε σταθμευμένο αμάξι επί της οδού Ιωάννη Ρίτσου, στο Μενίδι, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το πρώτο συμβάν.
Την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ή πρώτη φωτιά στο Μενίδι διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία ενώ το αυτοκίνητο εξετάζεται από τις Αρχές.
Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Σιγκαπούρη κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Wicked: For Good», όταν ένας άνδρας υπερπήδησε τα κιγκλιδώματα ασφαλείας και άρπαξε την
Για τις πρόσφατες εξελίξεις στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, με τον οποίο έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια, ρωτήθηκε η Νόνη Δούνια. Το πρώην μοντέλο ξεκαθάρισε
Δύο γυναίκες κατέληξαν χθες το απόγευμα σε νοσοκομείο της πόλης Τούζλα, στη βορειοανατολική Βοσνία, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την πυρκαγιά που ξέσπασε
Αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη χώρα το Σαββατοκύριακο με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.
Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στη Λιλή Πυράκη και μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση και τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.
Δεκάδες αυτόχθονες διαδηλωτές απέκλεισαν σήμερα το πρωί την είσοδο του χώρου όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής για το κλίμα COP30, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία. Ως αποτέλεσμα,