AD

Η Πάμελα Άντερσον απαρνείται το μακιγιάζ και συνεχίζει να κυκλοφορεί χωρίς ίχνος

Η Πάμελα Άντερσον  συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση για ακόμη μία φορά, στα Βραβεία Μόδας 2023 στο Λονδίνο, καθώς αποφάσισε να μη βάλει μακιγιάζ, αγκαλιάζοντας τη φυσική της ομορφιά.

Ντυμένη στα άσπρα και πιάνοντας τα μαλλιά της μια ανάλαφρη κοτσίδα, η 56χρονη σταρ έχει δεχτεί πολλούς επαίνους για την επιλογή της να εμφανίζεται πλέον χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε τις φωτογραφίες

SPL10401571_042_2
SPL10401571_046

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης, αποθέωσαν την Πάμελα Άντερσον για τη συγκεκριμένη της επιλογή, η οποία διέφερε κατά πολύ από τις υπόλοιπες διάσημες που εμφανίστηκαν στα βραβεία.

Ο ξένος τύπος αναφέρει πως «η Άντερσον προκάλεσε αναστάτωση με τη φυσική της ομορφιά», κάποιοι αναρωτιούνται μήπως είναι η έναρξη μιας νέας εποχής, ενώ το E! News την αποκάλεσε είδωλο και θρύλο.

Ο συγκινητικός λόγος που δεν φοράει μακιγιάζ:
Η ηθοποιός του «Baywatch» αποκάλυψε πριν μερικές εβδομάδες, τον λόγο για τον οποίο άρχισε να αποδέχεται τη φυσική της ομορφιά.

Μιλώντας στο ELLE, είπε στο πρακτορείο ότι η οπτική της για την ομορφιά άλλαξε μετά τον θάνατο της makeup artist της Αλέξις Βόγκελ, η οποία απεβίωσε από καρκίνο του μαστού το 2019. «[Η Αλέξις] ήταν η καλύτερη. Και από τότε, απλά ένιωσα ότι, χωρίς την Αλέξις, είναι καλύτερα για μένα να μην φοράω μακιγιάζ», εξήγησε η ηθοποιός.

Η Άντερσον πρόσθεσε ότι το να μην βάφεσαι είναι «απελευθερωτικό, και διασκεδαστικό, και λίγο επαναστατικό επίσης. Επειδή παρατήρησα ότι υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έκαναν μεγάλο μακιγιάζ, και είναι ακριβώς σαν εμένα να πηγαίνω κόντρα στο ρεύμα και να κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι».
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >