AD

Σοκ στη Φλόριντα των ΗΠΑ | 13χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του στο κρεβάτι της

 

Ανατριχιαστικά πλάνα δείχνουν έναν 13χρονο να παραμονεύει πάνω από το κρεβάτι της μητέρας του λίγο πριν τη μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Οι φρικιαστικές εικόνες που καταγράφηκαν από οθόνη παρακολούθησης μωρών δείχνουν τον 13χρονο, που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του ενώ κοιμόταν, να στέκεται πάνω από το κρεβάτι της λίγες στιγμές προτού τη χτυπήσει με μαχαίρι, ενώ η νεογέννητη αδελφή του κοιμόταν σε μια κούνια λίγα βήματα πιο πέρα.

Φλόριντα: Εικόνες δείχνουν τον 13χρονο να στέκεται δίπλα από τη μητέρα του, όσο εκείνη κοιμόταν, πριν τη μαχαιρώσει
Οι ασπρόμαυρες εικόνες που μοιράστηκε το γραφείο του εισαγγελέα τη Δευτέρα δείχνουν τον Ντέρεκ Ρόζα να στέκεται πάνω από τη μητέρα του, Ιρίνα Γκαρσία, ενώ εκείνη κοιμόταν στο κρεβάτι της, στις 12 Οκτωβρίου.

Λίγο μετά τις 11 εκείνο το βράδυ, ο 13χρονος φαίνεται να σκύβει πάνω από τη μητέρα του. Περίπου μισή ώρα αργότερα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τη δολοφονία της.

Οι εισαγγελείς δεν έχουν ακόμη δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Έστειλε σέλφι σε φίλο του με το μαχαίρι που σκότωσε τη μητέρα του
Μια άλλη εικόνα δείχνει τον 13χρονο να βγάζει τη γλώσσα του έξω και να κάνει μια χειρονομία, με το χέρι να φαίνεται να έχει κηλίδες αίματος, σε μια selfie που φέρεται να έστειλε σε έναν φίλο μετά τη δολοφονία.

Το γραφείο του εισαγγελέα μοιράστηκε επίσης μια εικόνα ενός μαχαιριού με ροζ λαβή και κάτι που φαίνεται να είναι αίμα πάνω του.

 

Κατά τη διάρκεια μιας 18λεπτης κλήσης με τον τηλεφωνητή της αστυνομίας τη νύχτα του φόνου, ο Ρόζα είχε ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη μητέρα του και έστειλε μια φωτογραφία των φρικιαστικών επακόλουθων σε έναν φίλο του, λέγοντας στον τηλεφωνητή: «Υπάρχει αίμα σε όλο το πάτωμα».

Φέρεται επίσης να είπε: «Έχω το όπλο μαζί μου. Θα πυροβολούσα τον εαυτό μου, αλλά δεν ήθελα να το κάνω. Δεν το ήθελα. Υπάρχει ένα μαχαίρι στο δωμάτιό μου και ένα όπλο στο σαλόνι».

Η ετεροθαλής αδελφή του δεν έπαθε τίποτα.

Ο πατριός του ζούσε επίσης στο διαμέρισμα, αλλά έλειπε από την πόλη για δουλειά την ώρα της δολοφονίας.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρώμη: Ημέρα πένθους η Τετάρτη (5/11) για τον θάνατο του εργάτη στα ερείπια του μεσαιωνικού πύργου

Ημέρα πένθους κήρυξε ο δήμαρχος της Ρώμης Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι την Τετάρτη 5/11, για το θάνατο του 66χρονου εργάτη στα συντρίμμια του μεσαιωνικού πύργου Torre dei Conti,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κατερίνα Καινούργιου και Χρίσλα Γεωργακοπούλου συναντήθηκαν ξανά στο πλατό του Alpha: «Σου ‘χω λείψει;»

Μία τηλεοπτική συνάντηση από το πρόσφατο παρελθόν είχαμε το πρωί της Τρίτης (4/11) στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα. Εκεί, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχθηκε τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βρετανία: «Αναγκαίες επιλογές στον προϋπολογισμό – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυξήσεων φόρων» σύμφωνα με την Ρέιτσελ Ριβς

Η Βρετανίδα υπουργός Οικονομικών, Ρέιτσελ Ριβς, προανήγγειλε έναν προϋπολογισμό «αναγκαίων επιλογών», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αυξήσεων φόρων. Στην ομιλία της στη Ντάουνινγκ Στριτ, έδωσε έμφαση στη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΕΕ για Τουρκία: Εμφανής οπισθοδρόμηση, αντιδημοκρατικές πολιτικές και σαφής απόσταση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα – Σκιές στις σχέσεις με Ελλάδα και Κύπρο

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε σήμερα, 4 Νοεμβρίου 2025, την ετήσια έκθεση προόδου για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σηματοδοτώντας περαιτέρω επιδείνωση σε βασικούς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >