AD

Ο εντυπωσιακός σωματοφύλακας του Τούρκου προέδρου

Στη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου τα βλέμματα συγκέντρωσε ένας υψηλόσωμος άνδρας της προσωπικής φρουράς του κ. Ερντογάν.

 

Τα μέτρα ασφαλείας που ίσχυσαν στην Αθήνα για το επτάωρο παραμονής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της τουρκικής αποστολής στην Αθήνα ήταν δρακόντεια καθώς επιστρατεύτηκαν αστυνομικοί από σχεδόν όλες τις υπηρεσίες προκειμένου να συνδράμουν ώστε να μην υπάρξει το οποιοδήποτε απρόοπτο που θα μπορούσε να επηρέασει την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

Ωστόσο τα βλέμματα συγκέντρωσε ένας υψηλόσωμος άνδρας της προσωπικής φρουράς του κ. Ερντογάν.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε ο ΣΚΑΪ ήταν ένας δίμετρος σωματοφύλακας που δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του τον Τούρκο πρόεδρο από την πρώτη στιγμή που αυτός αποβιβάστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ έδωσε 47 άδειες οπλοφορίας για την επίσκεψη Ερντογάν με 16 εξ αυτών να αφορούν την ασφάλεια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως κατέγραψε το protothema.gr χθες στην επτάωρη κάλυψη της επίσκεψης Ερντογάν, ελεύθεροι σκοπευτές είχαν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία στο Προεδρικό Μέγαρο με τους ελέγχους από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους να πραγματοποιούνται μέχρι και λίγο πριν την άφιξη Ερντογάν στην Ηρώδου Αττικού για την συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >