Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα της οδού Βρούτου – Πληροφορίες ότι η γυναίκα πρόλαβε να τηλεφωνήσει στους γονείς της
Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τον θάνατο της γυναίκας σε φωτιά στο διαμέρισμά της στα Άνω Πατήσια καθώς φέρεται να πρόλαβε να κάνει ένα τελευταίο τηλεφώνημα πριν να αφήσει την τελευταία της πνοή.
Βίντεο που κατέγραψαν περιοίκοι της περιοχής δείχνει την ένταση της φωτιάς που έχει κάνει παρανάλωμα το διαμέρισμα στην πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου.
Στο ίδιο βίντεο ακούγεται κάποιος να φωνάζει με αγωνία «πού είναι η πυροσβεστική;»
Δείτε το βίντεο
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το Action24 η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα όταν ξέσπασε η φωτιά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα που εντοπίστηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις τους από τους πυροσβέστες, πρόλαβε να κάνει ένα τελευταίο τηλεφώνημα στους γονείς της και να τους είπε «καίγομαι, καλέστε βοήθεια»
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 00:20 πμ και στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
Θερμοί άνεμοι σάρωσαν σήμερα την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία πυροδοτώντας δασικές πυρκαγιές και άνοδο της θερμοκρασίας που ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου σε τμήματα
Τα κράτη μέλη της ΕΕ συμφώνησαν σε κοινή θέση ενόψει της επερχόμενης Διάσκεψης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που υιοθετήθηκαν
Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψή της αναφορικά με το περιστατικό μεταφοράς της Δέσποινας Βανδή με περιπολικό μετά από ζημιά στο όχημα που τη μετέφερε.
Οι πρώτοι γαλαξίες που σχηματίστηκαν μετά τη Μεγάλη Έκρηξη κάθε άλλο παρά οργανωμένοι ήταν. Νέα ευρήματα αστρονόμων από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ αποκαλύπτουν ότι οι
Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο λεωφορεία σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους αυτοκινητοδρόμους της Ουγκάντας είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 63 άνθρωποι και
Ο Δημήτρης Παπανώτας κάθισε στον καναπέ της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και σχολιαστής του Happy Day ξέσπασε