AD

Οι πρίγκιπες με τα τζιν | Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με τα τρία παιδιά τους

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έδωσαν στη δημοσιότητα ένα χαλαρό οικογενειακό πορτρέτο με τα τρία τους παιδιά. Όλοι τους είναι ντυμένοι ασορτί, καθώς φορούν λευκά πουκάμισα και παντελόνια.

Η ασπρόμαυρη εικόνα που επέλεξε το πριγκιπικό ζεύγος δείχνει το ζευγάρι να χαμογελά μαζί με τους γιου του, τον 10χρονος πρίγκιπα Τζορτζ και τον 5χρονο πρίγκιπα Λούις, ενώ η 8χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά.

Οι πρίγκιπας Γουίλιαμ και τα αγόρια του είναι ντυμένοι με ασορτί μονόχρωμα πουκάμισα – ο Τζορτζ επέλεξε ένα Ralph Lauren Polo – και σκούρα παντελόνια, ενώ η Κέιτ και η Σάρλοτ έχουν επιλέξει τζιν παντελόνι.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα, εν τω μεταξύ, επέλεξαν μια φωτογραφία της στέψης που τραβήχτηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να κοσμήσει την εορταστική τους κάρτα, η οποία θα σταλεί σε φίλους, συγγενείς και συναδέλφους.

 

Η επίσημη εικόνα, που δείχνει τον Κάρολο και την Καμίλα στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού μετά την τελετή του Μαΐου, τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Hugo Burnand, ο οποίος απαθανάτισε το ζευγάρι να στέκεται δίπλα-δίπλα.

Είναι η δεύτερη χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζευγαριού από τότε που ο Κάρολος έγινε βασιλιάς πέρυσι, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στις 8 Σεπτεμβρίου 2002.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >