AD

Χώρισε η Cardi B έπειτα από 6 χρόνια γάμου

Η Cardi B είναι πλέον single. Η 31χρονη σούπερ σταρ άφησε επιβεβαίωσε τις φήμες ότι δεν είναι μαζί με τον ράπερ Offset.

Είχαν προηγηθεί unfollow στα social media. Εκτός από την κίνηση αυτή του πρώην ζευγαριού, η Cardi B είχε προχωρήσει και σε Instagram stories που άφηναν υπονοούμενα, μιλώντας για σχέσεις και λέφοντας ότι «Βαρέθηκα να προστατεύω τα συναισθήματα των ανθρώπων… πρέπει να βάλω πρώτα τον εαυτό μου».

Το βράδυ της Κυριακής, η Cardi B βγήκε σε live στο Instagram και είπε τα νέα στους θαυμαστές της αναφέροντας ότι είναι πρόσφατα single και δεν ήξερε πώς να το πει στον κόσμο. Ωστόσο θέλει κάνει μια νέα αρχή το 2024 και να είναι ανοιχτή οπότε θεώρησε πως είναι η στιγμή.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, αλλά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2020 έπειτα από φήμες για απιστία. Ωστόσο, η διαδικασία σταμάτησε. Η Cardi B και ο Offset έχουν αποκτήσει μαζί μαζί δύο παιδιά: την 5χρονη Κάλτσουρ και τον 2χρονο Γουέιβ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >