AD

Τι θα γίνει με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας μετά την απόφαση για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Την πολυαναμενόμενη απάντηση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων της Superleague που δεν θα καταφέρουν -παρά το γεγονός πως έχουν πληρώσει – να πάνε στους αγώνες των ομάδων τους εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης για αγώνες με άδειες εξέδρες, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

«Ήταν μια δυσάρεστη και δύσκολη απόφαση. Προσωπικά ο ίδιος είμαι φίλαθλος και έχω εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια εισιτήριο διαρκείας και καταλαβαίνω την απογοήτευση και την αίσθηση αδικίας των ανθρώπων εκείνων που πηγαίνουν στο γήπεδο έχοντας πληρώσει το διαρκείας τους, που το έχουν εντάξει στον προγραμματισμό τους που είναι η διασκέδασή τους. Εδώ έγινε μια στάθμιση για να μπορούμε να έχουμε ασφαλείς αγώνες. Ανθρώπους που δεν θα κινδυνεύουν για να μπορεί η αστυνομία να κάνει σωστά την δουλειά της, χωρίς να βάλλει κατά δικαίων και αδίκων, με τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει.

Δεν λειτούργησε αυτό στα γήπεδα όπως έπρεπε να έχει λειτουργήσει αυτό το διάστημα. Αντιλαμβάνομαι την πικρία και την αίσθηση αδικίας που έχουν οι φίλαθλοι αυτοί. Σε ότι αφορά την οικονομική διάσταση οι εταιρείες, οι ομάδες που τους έδωσαν τα διαρκείας, θα βρουν τον τρόπο κάπως να το αντισταθμίσουν. Εδώ το μείζον είναι να μπει επιτέλους τάξη σ’ αυτή την ιστορία. Και να είμαστε όλοι περισσότερο εγκρατείς. Δεν μπορεί για ένα γκολ που δεν μέτρησε ή για ένα οφσαιντ που δεν δόθηκε, να δημιουργείται η αίσθηση ότι μπορεί να δημιουργούνται τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές που στοιχίζουν ανθρώπινες ζωές ή εγκυμονεί κίνδυνος για να έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Συνεχίστε να ονειρεύεστε» – Ο Χαμενεΐ διαψεύδει τον Τραμπ ότι κατέστρεψε τα πυρηνικά του Ιράν

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, απέρριψε τη Δευτέρα τους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταστρέψει τις πυρηνικές δυνατότητες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άμεσο εμβολιαστικό πρόγραμμα για την ευλογιά στη Θεσσαλία ζητά ο Δ. Κουρέτας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα νέα σύσκεψη των κτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την περιφερειακή αρχή του Δημήτρη Κουρέτα και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kίνα: Απαιτούν πτυχία από τους influencers για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης

Η Κίνα θα απαιτεί από τους influencers να αποδείξουν την κατάρτισή τους προκειμένου να συζητούν ευαίσθητα ιατρικά, νομικά ή οικονομικά θέματα. Η Διοίκηση Κυβερνοχώρου της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Λονδίνο: Η «κοπέλα που έλαμπε», η «Playboy bunny» και τα στοιχεία για τον άγνωστο κατά συρροή δολοφόνο

Τη νύχτα της 3ης Σεπτεμβρίου του 1975, η 16χρονη Λιν Γουίντον (Leen Weedon) βρέθηκε στις εγκαταστάσεις ενός υποσταθμού ηλεκτρισμού στο Χαουνσλόου, στο Λονδίνο, αναίσθητη και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κατερίνα Καινούργιου: «Ποιο καρεκλάκι μωρού έχεις πάρει; Έχουμε καιρό μπροστά μας!»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήταν καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου, συζητώντας για τα νέα του επαγγελματικά βήματα. Με αφορμή το τραγούδι που ετοιμάζει για τη Eurovision, ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >