AD

«Ο γιος μου τραυματίστηκε στη γέννα με τις κουτάλες»- Σοκάρει η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το πρόβλημα υγείας του παιδιού της

Αποκαλυπτική η συνέντευξη που παραχώρησε

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μίλησε με ειλικρίνεια για το ότι έγινε μητέρα και για τους γιους της στην Τζένη Θεωνά.

Όσα αποκάλυψε

«Ήθελα να γίνω μαμά απλά δεν περίμενα να συμβεί στα 24. Με τα παιδιά εξασκείς πολύ την υπομονή σου. Δεν είχα καθόλου υπομονή να περιμένω να γίνουν τα πράγματα».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε όταν ο μεγάλος της γιος έφυγε στην Κύπρο για σπουδές, ενώ ετοιμάζεται και ο δεύτερος.

«Πήγα εκεί να του φτιάξω το σπίτι, να του ψωνίσω, να του τακτοποιήσω. Όταν έφυγα, με πείραξε κι όχι αμέσως. Γύρισα σπίτι, πέρασαν δύο ημέρες που δεν ήταν στο σπίτι και εκεί προβληματίστηκα. Όσο απότομη είναι η αλλαγή να γίνεις μάνα τόσο απότομη αλλαγή είναι όταν φεύγουν. Έχεις συνηθίσει τη ζωή σου για 18 χρόνια με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο».

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έχει βοηθηθεί πολύ από τις επισκέψεις στον ψυχολόγο της.

«Οι ενοχές μόλις γινόμαστε μαμάδες πάνε πακέτο. Οι ενοχές έρχονται και από το περιβάλλον» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

«Ο Διονύσης παρότι ήταν στη σωστή θέση δεν έβγαινε με τίποτα, είχε σφηνώσει, οπότε αναγκάστηκαν να τον βγάλουν με εμβρυουργό, που είναι οι λεγόμενες κουτάλες, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Του πήρε λίγη ώρα, έχει ένα σημάδι ο Διονύσης μόνιμο γιατί τραυματίστηκε στη γέννα με την κουτάλα».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >