AD

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου | Η κίνηση της νύφης στο «η δε γυνή» και το γλέντι που ακολούθησε

Το τανγκό – έκπληξη της ηθοποιού με τον γιο τους και οι χοροί με τους καλεσμένους

 

 

Παντρεύτηκαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι, που μετρά 18 χρόνια γάμου, έκανε τον γάμο του με καλεσμένους φίλους και συγγενείς στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου –  Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Την ηθοποιό και χορεύτρια συνόδευσε στην εκκλησία με ο γιος τους, Πέτρος.

Οι καλεσμένοι κατέγραψαν με τα κινητά τους στιγμές από τον γάμο, τις οποίες αναδημοσίευσαν οι νιόπαντροι στα social media. Μια από αυτές, εντός της εκκλησίας, δείχνει την κίνηση της Έλενας Τοπαλίδου μέσα στην εκκλησία, τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Αντί να πατήσει το πόδι του συζύγου της, το σήκωσε σαν μπαλαρίνα και το τοποθέτησε πίσω του, αιφνιδιάζοντας όσους παρακολουθούσαν το μυστήριο.

Ακολούθησε γλέντι, με πολύ χορό και κέφι. Η Έλενα Τοπαλίδου έβγαλε το λευκό νυφικό της με το βαθύ ντεκολτέ και φόρεσε ένα μπλε σατέν φόρεμα. Η έκπληξη της βραδιάς, ήταν το τανγκό με τον γιο της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο

«Κάθε μέρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε;» είχε δηλώσει σε συνέντευξη η Έλενα Τοπαλίδου και είχε πει σχετικά με το νυφικό της: «Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

gamos_koyris__7_
koyris_gamos_arthro
gamos_koyris__8_

gamos_koyris__5_
gamos_koyris__6_
kourhs-gamos-es__11_
kourhs-gamos-es__6_
kourhs-gamos-es__12_
gamos_koyris_arthro
kourhs-gamos-es__8_

Ο Νίκος Κουρής είχε αποκαλύψει ότι παντρεύεται στην εκπομπή «Στούντιο 4» τον περασμένο Οκτώβριο. Σχετικά με το τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια και επέλεξαν να παντρευτούν, ο ηθοποιός είχε απαντήσει: «Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Και ο τρόπος που θα το κάνω και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει γιατί πρέπει να ικανοποιηθούμε από αυτό γιατί πρέπει να το φτιάξουμε με έναν τρόπο που θα είναι αγαπημένος για εμάς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι».

Στο τέλος, ο Νίκος Κουρής είπε: «Πιστεύω πως τα παιδιά θέλουν τα στερεοτυπικά πράγματα. Νομίζα πως για τον Πέτρο ήταν το ίδιο να έχουμε παντρευτεί ή να μην έχουμε παντρευτεί, ενώ δεν είναι».

gamos_koyris__4_
gamos_koyris__2_
gamos_koyris__3_
gamos_koyris__1_
H Eλεωνόρα Ζουγανέλη
kourhs-gamos-es__7_
Η Ελένη Καρακάση
kourhs-gamos-es__9_
Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς με την Ελευθερία Κοντογιώργη

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Επίδομα θέρμανσης: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα – Οι ημερομηνίες πληρωμής

Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, που θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο, δεν θα υπόκειται σε κανενός είδους παρακράτηση και δεν συμψηφίζεται με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 31χρονου – Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί

Από την Ελληνική Αστυνομία έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου ότι εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, που έγινε στις 10/10/2025 στην περιοχή του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΠΑΣΟΚ: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση γύρισε την πλάτη στην κυβέρνηση – Είπαν «φτάνει πια» στην κυβερνητική ομηρία μέσω της οικονομικής ασφυξίας

Για «ηχηρό ράπισμα» στην κυβερνητική πολιτική από τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του, τονίζοντας ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Όλο και ισχυρότερη η παρουσία των εταιρειών ορυκτών καυσίμων στις διεθνείς συνόδους COP για το κλίμα

Περισσότεροι από 5.000 λομπίστες ορυκτών καυσίμων συμμετείχαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις συνόδους κορυφής COP του ΟΗΕ για το κλίμα. Η περίοδος αυτή έχει χαρακτηριστεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθη λιμενικός στο Βόλο για ερωτικές πράξεις με ανηλίκους Ρομά έναντι χρημάτων

Στη σύλληψη ενός λιμενικού που κατηγορείται για ερωτικές επαφές με ανήλικους έναντι αμοιβής προχώρησαν την Παρασκευή οι Αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ. Οι πληροφορίες που έφτασαν στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Μιλήσαμε στα παιδιά με όση μεγαλύτερη ειλικρίνεια γίνεται για το διαζύγιο μας»

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Μαμα-δες” με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην ΕΡΤ. Μέσα σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >