AD

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου | Η κίνηση της νύφης στο «η δε γυνή» και το γλέντι που ακολούθησε

Το τανγκό – έκπληξη της ηθοποιού με τον γιο τους και οι χοροί με τους καλεσμένους

 

 

Παντρεύτηκαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Το ζευγάρι, που μετρά 18 χρόνια γάμου, έκανε τον γάμο του με καλεσμένους φίλους και συγγενείς στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου –  Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Την ηθοποιό και χορεύτρια συνόδευσε στην εκκλησία με ο γιος τους, Πέτρος.

Οι καλεσμένοι κατέγραψαν με τα κινητά τους στιγμές από τον γάμο, τις οποίες αναδημοσίευσαν οι νιόπαντροι στα social media. Μια από αυτές, εντός της εκκλησίας, δείχνει την κίνηση της Έλενας Τοπαλίδου μέσα στην εκκλησία, τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Αντί να πατήσει το πόδι του συζύγου της, το σήκωσε σαν μπαλαρίνα και το τοποθέτησε πίσω του, αιφνιδιάζοντας όσους παρακολουθούσαν το μυστήριο.

Ακολούθησε γλέντι, με πολύ χορό και κέφι. Η Έλενα Τοπαλίδου έβγαλε το λευκό νυφικό της με το βαθύ ντεκολτέ και φόρεσε ένα μπλε σατέν φόρεμα. Η έκπληξη της βραδιάς, ήταν το τανγκό με τον γιο της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο

«Κάθε μέρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε;» είχε δηλώσει σε συνέντευξη η Έλενα Τοπαλίδου και είχε πει σχετικά με το νυφικό της: «Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

gamos_koyris__7_
koyris_gamos_arthro
gamos_koyris__8_

gamos_koyris__5_
gamos_koyris__6_
kourhs-gamos-es__11_
kourhs-gamos-es__6_
kourhs-gamos-es__12_
gamos_koyris_arthro
kourhs-gamos-es__8_

Ο Νίκος Κουρής είχε αποκαλύψει ότι παντρεύεται στην εκπομπή «Στούντιο 4» τον περασμένο Οκτώβριο. Σχετικά με το τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια και επέλεξαν να παντρευτούν, ο ηθοποιός είχε απαντήσει: «Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Και ο τρόπος που θα το κάνω και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει γιατί πρέπει να ικανοποιηθούμε από αυτό γιατί πρέπει να το φτιάξουμε με έναν τρόπο που θα είναι αγαπημένος για εμάς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι».

Στο τέλος, ο Νίκος Κουρής είπε: «Πιστεύω πως τα παιδιά θέλουν τα στερεοτυπικά πράγματα. Νομίζα πως για τον Πέτρο ήταν το ίδιο να έχουμε παντρευτεί ή να μην έχουμε παντρευτεί, ενώ δεν είναι».

gamos_koyris__4_
gamos_koyris__2_
gamos_koyris__3_
gamos_koyris__1_
H Eλεωνόρα Ζουγανέλη
kourhs-gamos-es__7_
Η Ελένη Καρακάση
kourhs-gamos-es__9_
Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς με την Ελευθερία Κοντογιώργη

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >