AD

Eρωτεύτηκε τον Κασσελάκη και η Έφη Σαρρή | Θα κατέβω μαζί του στις εκλογές, ας του καθαρίζω και το γραφείο

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» μίλησε η Έφη Σαρρή η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά την… πρόθεσή της να κατέβει μαζί του στις εκλογές και – γιατί όχι; – να του καθαρίζει μέχρι και το γραφείο του.

«Είμαι… πλαστικοποιημένη, δεν με βλέπετε; Περνάω τα Χριστούγεννα τραγουδώντας, δεν ξέρω να κάνω μελομακάρονα. Ας μην με παντρευτεί κανείς, δεν κάνω για σπίτι», είπε αρχικά με το ιδιαίτερο χιούμορ της η Έφη Σαρρή.

 

 

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας Κασσελάκης. Ήρθε στην Ελλάδα, τον ερωτεύτηκαν όλοι, έπεσαν κάτω, πήρε ένα κόμμα, όπου να ‘ναι θα τα πάρει όλα. Εννοείται ότι θα τον ερωτευόμουν. Τι άλλο θέλεις από έναν άντρα για να τον ερωτευτείς; Πλούσιος, όμορφος, έξυπνος, γυμνασμένος», απάντησε στη συνέχεια η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση που της έγινε. «Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω πώς έκανε αυτό το βήμα και ήρθε στην Ελλάδα και δεν τον πήρε το Hollywood», σχολιάζει η Έφη Σαρρή.

Τέλος, σε ένα ενδεχόμενο να κατέβαινε ξανά στις εκλογές – μετά την πρώτη και μοναδική της έως τώρα προσπάθεια το 2007 – η Έφη Σαρρή απαντά μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Εννοείται ότι θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θέλω υπουργείο. Στο γραφείο του να με είχε να του το καθάριζα εκεί πέρα με το φτερό».

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γρηγόρης Γκουντάρας για το μπλοκ της Κατερίνας Καινούργιου: «Η ζωή δεν είναι στα social, η ζωή είναι εκεί έξω»

Μετά το τέλος της δεύτερης εκπομπής τους, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μπλοκ στο Instagram, προκαλώντας την αντίδραση των παρουσιαστών Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Επτά Αινίγματα για τον Ντετέκτιβ Χάρι»: Το κλασικό neo-noir με τον Gene Hackman στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Το HAU Movie Club της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, σε συνεργασία με την Mooviereel, τιμά τον Gene Hackman με μια ειδική προβολή του neo-noir θρίλερ «Επτά Αινίγματα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαρία Ηλιάκη σε Ιωσήφ Πολυζωΐδη: «Έχετε κάνει σύμφωνο; Πώς να την πω; Σύζυγο ή σύντροφο;»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Νωρίς-Νωρίς” ήταν το πρωί της Δευτέρας (17/11) ο Ιωσήφ Πολυζωΐδης. Με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά “Ηλέκτρα” της ΕΡΤ, ο γνωστός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μεταρρύθμιση ασύλου στη Βρετανία: 20 χρόνια για μόνιμη παραμονή

Η βρετανική κυβέρνηση προχωρά σε αλλαγές στο σύστημα ασύλου, με στόχο την ταχύτερη απέλαση παράτυπων μεταναστών. Η υπουργός Εσωτερικών Σαμπάνα Μαχμούντ θα παρουσιάσει στη Βουλή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ηράκλειο: Νεκρός άντρας σε τροχαίο – 33 θύματα από την αρχή του χρόνου

Ένας 52χρονος άντρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Δευτέρας στο δρόμο Πεζών Αρκαλοχωρίου, στο ύψος του Αστριτσίου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >