AD

Μεγάλο επιχειρηματικό deal σε εξέλιξη που θα κάνει μπαμ!

Ένα επιχειρηματικό deal, που θα προκαλέσει αίσθηση, βρίσκεται σε εξέλιξη – Σε απόλυτη μυστικότητα οι διαδικασίες, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις!

Έγινα αποδέκτης μιας πολύ σοβαρής πληροφορίας που μου μεταφέρθηκε από εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή που γνωρίζει εκ των έσω, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα τούτη «ψήνεται» ένα μεγάλο deal, μια επιχειρηματική συμφωνία – βόμβα που θα κάνει το μεγάλο μπαμ στην αγορά και θα προκαλέσει εξελίξεις, στον βαθμό που τελικά υλοποιηθεί!

Κύκλοι εκ των έσω υποστηρίζουν ότι αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και λαμβάνουν χώρα υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας και στο πλαίσιο της δέσμευσης εμπιστευτικότητας, όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις!

Επειδή έχω δεσμευθεί στην πηγή μου ότι δεν θα αποκαλύψω τίποτα που να προδίδει την ταυτότητα των εμπλεκομένων μερών, για να μην χαλάσει η δουλειά από την δημοσιότητα που θα λάβει, σταματώ εδώ! Προς το παρόν…

Ξέρετε άλλωστε όλοι όσοι μας παρακολουθήσετε, πως όλα τα μεγάλα deals της αγοράς που «άλλαξαν την ιστορία» τα έχει αποκαλύψει την τελευταία τριετία το Radar, που δικαίως αποκαλείται από την αγορά ως «το σάιτ των μεγάλων αποκαλύψεων».

Πηγή: Radar.gr

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τι συμβολίζει η Μεγάλη Τρίτη;

Η Μεγάλη Τρίτη αποτελεί μια ακόμα σημαντική ημέρα στην Εβδομάδα του Πάθους στο χριστιανικό ημερολόγιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, η Εκκλησία και οι πιστοί εστιάζουν σε διάφορα γεγονότα και μηνύματα που συμβολίζουν την πνευματική προετοιμασία και την αναγέννηση.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Erica Hammond | Η πρώην παλαίστρια που παντρεύτηκε τον Ινδό δισεκατομμυριούχο στις πυραμίδες

Ο Ινδοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Αnkur Jain ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του στο…διάστημα, αλλά τελικά έκανε την χάρη της νύφης και παντρεύτηκαν στις Πυραμίδες της Αιγύπτου,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >