AD

Γιατί σήμερα το απόγευμα αναμένεται το χειρότερο μποτιλιάρισμα της χρονιάς στην Αθήνα

Ένα απόγευμα-κόλαση αναμένεται να ζήσουν οι οδηγοί τις επόμενες ώρες στους δρόμους της πρωτεύουσας καθώς από το μεσημέρι οι περισσότερες, οδικές αρτηρίες θα θυμίζουν ένα απέραντο πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Συμβούλου Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνα Λογοθέτη, το σημερινό απόγευμα δεν αποκλείεται να είναι το δυσκολότερο της χρονιάς για την κίνηση στους δρόμους βάζοντας στο «κόκκινο» ένα μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου στο Λεκανοπέδιο.

Όπως εξηγεί στο protothema.gr ο κ. Λογοθέτης, η έντονη, αγοραστική κίνηση των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με τις πορείες στο κέντρο της πόλης και τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα προκαλέσουν ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο.

«Ήδη τις τελευταίες μέρες, βιώνουμε μια χρονική μετατόπιση της κίνησης και οι απογευματινές ώρες αιχμής έχουν γίνει πολύ πιο δύσκολες από τις πρωινές. Πιο συγκεκριμένα, από τις 14:30 μέχρι και τις 20.30 όλη αυτή την εβδομάδα, οι περισσότερες κεντρικές οδικές αρτηρίες κατέγραψαν συμφόρηση, η οποία επεκτάθηκε σε πολλές οδικές αρτηρίες έως και τις 21:00» εξηγεί ο κ. Λογοθέτης.

 

«Σήμερα, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, μετά τη λήξη του δακτυλίου στις 15.00, αναμένεται το πιο δύσκολο κυκλοφοριακά απόγευμα, πιθανόν όλης της χρονιάς, συνυπολογίζοντας την προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα στις 19:00, αλλά και τις μετεωρολογικές προβλέψεις που δείχνουν μεγάλη πιθανότητα βροχοπτώσεων» προσθέτει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Συμβούλου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής «οι μεγαλύτερες δυσκολίες αναμένονται στο κέντρο της Αθήνας, στον Κηφισό, στην Βασιλέως Κωσταντίνου , στην Αρδηττού, στην Κηφισίας και στην Βασιλίσσης Σοφίας. Οι χρήστες του οδικού δικτύου καλούνται να οπλιστούν με υπομονή και καλή διάθεση, τηρώντας όλους τους κανόνες οδικής ασφάλειας, με σεβασμό στο συμπολίτη και στην ανθρώπινη ζωή».

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΗΠΑ: Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα για βιασμό εξάχρονου κοριτσιού

Άνδρας καταδικασμένος στην εσχάτη των ποινών εκτελέστηκε χθες Πέμπτη στη Φλόριντα, στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, ενώ δεύτερος απέφυγε την ίδια τύχη in extremis, καθώς έλαβε χάρη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 22χρονος που κατάπιε αμάσητο κομμάτι μπέργκερ – Έμεινε πάνω από 2 λεπτά χωρίς οξυγόνο

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον 22χρονο φοιτητή, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια γεύματος σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανθρωποκυνηγητό για τους διαρρήκτες που εμβόλισαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ στον  Άγιο Δημήτριο

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές μετά από ένα περιστατικό διάρρηξης που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Άγιο Δημήτριο. Τέσσερις άνδρες Ρομά αναζητούνται από

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Είναι σαν να σου γυρνάει τα μάτια προς τα μέσα ο Χριστός και να αρχίσεις να βλέπεις τα χάλια σου»

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης, γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ για να συζητήσει με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο σχετικά με την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >