AD

Cardi B: «Τα βάζει» με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Offset

Η Cardi B χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ξεκίνησει διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Offset, μετά τον χωρισμό τους και τις κατηγορίες για απιστία.

«Offset είσαι ένας μαλ**** νεγ**** και πίστεψέ με θα το τραβήξω!» έγραψε σε tweet την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Η ράπερ έδωσε μια ιδέα σε ένα δεύτερο tweet ότι η αιτία του χωρισμού μπορεί να έρθει στο φως μια μέρα, εν μέσω φημών ότι την απάτησε με την Chrisean Rock.

«Οι μαλ*** θα τα βάλουν μαζί σου όταν είσαι στο χειρότερο σημείο και στην πιο ευαίσθητη στιγμή σου… είσαι μια χαρά καλά με τον εαυτό σου, αλλά πίστεψέ με τα πράγματα αλλάζουν», έγραψε στο tweet.

Η διάσημη ράπερ διέγραψε και τα δύο μηνύματα μέσα σε 30 λεπτά από την ανάρτησή τους. Ωστόσο, αργότερα έκανε ένα Instagram Live, όπου συνέχισε να κατακεραυνώνει τον Offset.

«Σε αυτόν τον μαλ**** άρεσε πραγματικά να παίζει παιχνίδια μαζί μου όταν ήμουν στην πιο ευάλωτη στιγμή μου, όταν δεν είχα την πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση, του άρεσε να παίζει παιχνίδια μαζί μου, γιατί ξέρει ότι δεν είμαι εύκολο κορίτσι», είπε η Cardi Β.

Η 31χρονη μουσικός τόνισε επίσης πως «πραγματικά λυπήθηκε» τον πρώην της, αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το γιατί και το πώς.

«Πραγματικά αισθάνεσαι μια χαρά με τον εαυτό σου, ότι είσαι τέλειος, με το γαμ**** άλμπουμ σου, και πραγματικά μου φέρεσαι χαλιά μετά από τόσα γαμ**** χρόνια που σε βοήθησα γα**το, ούτε ένα γαμ**** ευχαριστώ δεν πήρα», φώναξε ενώ φαινόταν να κλαίει.

Ολοκλήρωσε το βίντεο εκφράζοντας πόσο «κουρασμένη» είναι εν μέσω του οικογενειακού δράματος.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >