AD

Θοδωρής Μαραντίνης | Ο χωρισμός είναι πόλεμος, δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου και την έκταση που πήρε.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο φλερτ που δέχεται ανά διαστήματα.

«Δέχομαι φλερτ και από γυναίκες και από άντρες. Γιατί να μη δέχομαι; Κακά τα ψέματα, είναι λίγο δύσκολο και με τη δουλειά και με τα παιδιά που έχω μέσα στη βδομάδα. Ευτυχώς δεν μου είναι απαραίτητο να μπω σε μια διαδικασία πολύ μόνιμου. Έχω μια άλλη προτεραιότητα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή», είπε για το ενδεχόμενο να μπει σε μια σχέση.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Το πρόβλημα ξεκίνησε από ψυχολογικό. Λόγω αυτής της δουλειάς, που έχει και τα καλά και τα κακά της, το κακό είναι ότι κάποια πράγματα μεγενθύνονται και αναγκάζεσαι να τα λύσεις δημοσίως με έναν τρόπο, ενώ είναι θέμα ιδιωτικό. Είναι άλλη κουβέντα, το αν έπρεπε να γίνει δημόσια», εξήγησε.

 

Πρόσθεσε επίσης: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά, αλλά το παλεύεις και το προσπαθείς. Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο. Δυστυχώς, ο χωρισμός είναι πόλεμος».

 

Τέλος, είπε: «Κάποιες φορές που έχω πει κάποια πράγματα, προσπαθώ να περάσω κάποιο μήνυμα. Μιλάω και για τα κομμάτια της συνεπιμέλειας που ήταν και δικός μου μπελάς και συνειδητοποίησα μέσα από αυτό πόσος πολύς κόσμος βρίσκει ένα σημείο τριβής και βγάζει τους εγωισμούς του και τον πληγωμένο του εαυτό. Συμφωνώ ότι είναι πόλεμος το διαζύγιο, αλλά όχι αποτυχία. Αποτυχία είναι να μένεις σε έναν προβληματικό γάμο. Δεν έχω φτάσει ακόμη στη συγχώρεση».
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μπέσσυ Μάλφα σε Καραβάτου: «Είμαστε και οι δυο έτοιμες να βάλουμε τα κλάματα»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» ήταν σήμερα η Μπέσσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός συγκινημένη αναφέρθηκε στην οικογένειά της. «Οι κόρες μου είναι παιδιά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ερντογάν: Βρήκα θετική ανταπόκριση από Ζελένσκι και Πούτιν για συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι βρήκε θετική ανταπόκριση για μία αναβαθμισμένη συνάντηση Ρωσίας – Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη, τόσο κατά τη συνάντηση που είχε με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το Ηνωμένο Βασίλειο στρέφεται στη δημιουργία νέων πόλεων για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης

Η νεότερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Northstowe, παίρνει σταδιακά μορφή ανάμεσα σε γερανούς και σκαλωσιές, ένα πιθανό πρότυπο για άλλες, καθώς η κυβέρνηση προσπαθεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γλασκώβη – Σκωτία: Ριζοσπαστική πρωτοβουλία για ιατρικώς επιβλεπόμενη χρήση ναρκωτικών

Στη συνοικία Κάλτον της Γλασκώβης, το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS) έθεσε σε εφαρμογή μια πρωτοποριακή λύση εν μέσω της δραματικής αύξησης χρήσης ψυχότροπων

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

“Φουσκώνει” η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στα Χανιά – Με προεκτάσεις στην τοπική εκκλησία και με χρηματισμούς κρατικών λειτουργών δρούσε η “μαφία”

Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για το πως δρούσαν και για το μέγεθος της εμπλοκής σε θεσμικές λειτουργίες μέσα στην τοπική κοινωνία της εγκληματικής οργάνωσης στα Χανιά,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >