AD

Τόλης Σκουλαριώτης | Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας

Ο σχεδιαστής μόδας, Τόλης Σκουλαριώτης, «έφυγε» από τη ζωή, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η αιτία θανάτου του.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την τραγουδίστρια και καλή του φίλη, Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση: «Τολίνο μου! Έφυγες νωρίς!!! Θα βλέπω δεντρόσπιτα και θα σε θυμάμαι !! Το όνειρο που δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις στο αγαπημένο σου Μούρεσι. Θα σ’ εχω πάντα στην καρδιά μου!!!!».

Μετά τον θάνατο του σχεδιαστή μόδας, πολλοί φίλοι και συνεργάτες του, δημοσιεύουν μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσά τους και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος έχει σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του.

Σε δημοσίευσή του στο Instagram, ο σχεδιαστής κοσμημάτων, έγραψε:
«Αντίο Τόλη μου, φανταστικό αγόρι της μόδας. Ήσουν πάντα η έμπνευση μου, ο ορισμός της νιότης, ο ορισμός του να μένει κανείς πάντα παιδί και του να κάνεις όνειρα. Πάντοτε με πίστευες και με ενθάρρυνες και ήσουν ο πρώτος που με πήρες σε μια πολύ σπουδαία επαγγελματική μου στιγμή να με συγχαρείς με γνήσια ανιδιοτελή χαρά».

Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος γράφει: «Θα θυμάμαι το γέλιο σου, το υπέροχο ντύσιμο σου, και το ότι ήσουν πρωτοπόρος. Σε γνώρισα στα πρώτα μου βήματα σε αυτό τον χώρο και ήσουν πάντα καλόκαρδος και ανοιχτός. Θα θυμάμαι όλες τις ωραίες μας στιγμές, και θα τις φυλάξω μέσα μου. Ελπίζω από εκεί που είσαι να με συγχωρέσεις».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητεί να γίνουν σεβαστά τα εκλογικά αποτελέσματα στον Άρειο Πάγο για τις επικείμενες προαγωγές

Μετά τη χθεσινή ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στον Άρειο Πάγο και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την προεπιλογή των δικαστών που θα καλύψουν τα οργανικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ερευνητές ανακάλυψαν πώς η ρύπανση βλάπτει τη λειτουργία των πνευμόνων – και πώς μπορεί να αντιστραφεί

Ερευνητές στην Ιαπωνία ανακάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο η ατμοσφαιρική ρύπανση προκαλεί βλάβη στο σύστημα αυτοκαθαρισμού των πνευμόνων, καθιστώντας μας πιο επιρρεπείς σε λοιμώξεις.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν προχωράω στη ζωή μου, παύω να σκέφτομαι αυτά που υπήρξαν πριν»

Καλεσμένη στο podcast της Ναταλίας Αργυράκη «Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει» βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετέβη αυτοβούλως στο ΑΤ Κηφισιάς μετά τη μήνυση Σκινδήλια

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε λίγο μετά τις 14:00 στο Α.Τ. Κηφισιάς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά την μήνυση που υποβλήθηκε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >