AD

Χριστίνα Πολίτη: Πειράζω φουλ τις φωτογραφίες μου στα social

Την Χριστίνα Πολίτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπή «Ελένη» του Mega και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς. Η δημοσιογράφος άνοιξε το σπίτι της στην Πλάκα και μίλησε για τις παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις της, για τις εκπλήξεις που έκανε στα παιδιά της, για τον μεγάλο γιο της αλλά και για την επιθυμία του πάτερα της να μην αφήσει μονή τη μητέρα της.

«Είμαι παιδί των Χριστουγέννων γιατί έχω και γιορτή και γενέθλια τα Χριστούγεννα. Τη φάτνη στο δέντρο την έχω από τότε που ήμουν μωρό, είναι αντίκα. Υπάρχουν φορές που στολίζω τρομερά, ιδίως όταν τα παιδιά μου ήταν πιο μικρά, τώρα λιγότερο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Όσο μεγαλώνεις θυμάσαι τα παιδικά σου Χριστούγεννα. Ως παιδί κάθε χρόνο πήγαινα στο σπίτι της νονάς μου που την έχω σαν δεύτερη μητέρα μου. Ντρεπόμουν να λέω τα κάλαντα μικρή. Στα παιδιά μου έχω κάνει φοβέρα Χριστούγεννα. Ο μεγάλος μου γιος δε θυμάται τίποτα, ούτε τη Disneyland που έχω θυσιαστεί να πηγαίνω σε όλα τα τρενάκια».

Μιλώντας για τη μητέρα της ανέφερε: «Η μαμά μου είναι πάντα κοντά μου, δεν την έχω αφήσει μονή της ούτε μία μέρα. Είναι μία ωραία μαμά γιατί είναι ανεξάρτητη. Όταν ήταν μικρή ήταν αυστηρή, με καταπίεζε και με παρακολουθούσε».

Για τον δικό της ρόλο ως μαμά, λέει: «Στον μεγάλο μου γιο του μιλάω μωρουδιακά, τον βλέπω σαν μωρό ακόμα. Μεγάλωσε, μένει μονός του στο Λονδίνο και πηγαίνω και τον βλέπω και κάνουμε παρέα. Θέλω πολύ να τον δω να κάνει δίκη του οικογένεια, του ταιριάζει. Δεν υπήρξα καθόλου αυστηρή μαμά, τα παιδιά μου με σέβονται».

Για την προσωπική της ζωή αναφέρει: «Πειράζω φουλ τις φωτογραφίες μου στα social, με κάνω σαν να με έχει βάψει η καλύτερη μακιγιέζ. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα να έχεις έναν σύντροφο, είμαι καλά».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Σουηδία καλεί την Amazon να δώσει εξηγήσεις επειδή πουλάει κούκλες του σεξ με παιδική εμφάνιση

Η Σουηδία ανακοίνωσε σήμερα πως κάλεσε την Amazon και άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σε μια συνάντηση προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με την πώληση κουκλών

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τα νέα πρόσωπα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης γράφουν το επόμενο κεφάλαιο– Η γενιά που δίνει τον τόνο

Με πάθος, θετική ενέργεια και αφοσίωση, οι νέοι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης συνεχίζουν μια μακρά παράδοση αριστείας, φέρνοντας μαζί τους τη φρεσκάδα και το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δασμούς στα μικρά πακέτα που εισάγονται στην Ευρώπη σχεδιάζει η Ε.Ε. – Τα περισσότερα προέρχονται από την Κίνα

Φορολόγηση των μικρών πακέτων αξίας κάτω των 150 ευρώ που στη συντριπτική τους πλειονότητα προέρχονται από την Κίνα, θα επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό θα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοφία Παυλίδου: «Τα πρώτα τραύματα που υπήρχαν στο δικό μου κορμί μεταφέρθηκαν και στα παιδιά μου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Παυλίδου το πρωί της Πέμπτης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day. Η ηθοποιός αποκάλυψε τα τραύματα της και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Άσκηση Ωρίων 2025: Mε drone-καμικάζι και αυτοκινούμενα πυρομαχικά

Ολοκληρώνεται η πολυεθνική άσκηση Ωρίων 2025, που πραγματοποιείται σε στρατηγικά σημεία της Αττικής, της Βοιωτίας και του Αργοσαρωνικού Κόλπου και δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε σενάρια

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >