AD

Μαυρίκιος Μαυρικίου |«Οι γυναίκες παρακαλάνε για ένα βράδυ μαζί μου. Κορίτσια, αρραβωνιάστηκα, σταματήστε»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, σε συνέντευξή τους στο περιοδικό “ΟΚ!” και στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα, μίλησαν για τη σχέση τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποδέκτης πολλών μηνυμάτων από γυναίκες

 

Ο θεατρικός παραγωγός, απαντώντας σε όσους ισχυρίστηκαν πως ο δεσμός του με την Ιλάειρα δεν είναι αληθινός, υπογράμμισε “αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι πιο αληθινό και από το Ευαγγέλιο. Ότι τι; Η Ιλάειρα γοητεύτηκε από τα χρήματά μου; Η οικογένειά της είναι μια χαρά, όλον τον αρραβώνα οι γονείς της τον έκαναν. Ή εγώ που άκουσα ότι “βρήκε τώρα το κοριτσάκι…”, Όλα αυτά τα χρόνια η ζωή μου περιστοιχιζόταν από κοριτσάκια που ήθελαν να είναι μαζί μου. Εγώ δεν ήθελα!Και ειδικά τώρα που αποκαλύφθηκε η σχέση μας και έφυγαν κάποια σύννεφα του στυλ “μήπως ο Μαυρίκιος δεν μπορεί να είναι με γυναίκες;”, ξέρεις πόσες μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα; Κορίτσια, αρραβωνιάστηκα, σταματήστε”.

 

Μόνο η Ιλάειρα Ζήση κατάφερε να κερδίσει τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Και πρόσθεσε για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λαμβάνει ““Aχ, δεν το πιστεύω ότι βγήκαμε τότε και δεν έγινε κάτι!” ή “Θέλω πολύ να κάνω κάτι μαζί σου, γιατί αν έχεις τέτοιο πάθος όταν τραγουδάς, φαντάζομαι πόσο παθιασμένος θα είσαι όταν κάνεις έρωτα”. Τέτοια πράγματα. Εγώ θα πω ότι πραγματικά η Ιλάειρα ήταν εκείνη που μου το έβγαλε αυτό, καμία άλλη γυναίκα δεν μπόρεσε όλα αυτά τα χρόνια. Και ελπίζω να φανώ αντάξιός της”.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες αποσυμφόρησης της Κρήτης – Δύο πλοία έφτασαν νωρίς το πρωί στον Πειραιά με 200 μετανάστες για να μεταφερθούν σε δομές στην ενδοχώρα

Συνολικά περίπου 200 μετανάστες μεταφέρθηκαν το πρωί από την Κρήτη στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο της επιχείρησης εκκένωσης δομών φιλοξενίας του νησιού και μεταφοράς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δικαστής διατάσσει την κυβέρνηση Τραμπ να σταματήσει τις αναίτιες συλλήψεις μεταναστών στη νότια Καλιφόρνια

Ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε την κυβέρνηση Τραμπ να σταματήσει τους αδιάκριτους ελέγχους και συλλήψεις μεταναστών σε επτά κομητείες της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Λος Άντζελες.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Οι ΗΠΑ πωλούν στρατιωτικά ελικόπτερα στη Νορβηγία έναντι 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Παρασκευή πως ενέκρινε τη σύμβαση πώλησης 9 ελικοπτέρων HH-60 (Sikorsky) πολλαπλών ρόλων –συμπεριλαμβανομένων και αεροδιακομιδών τραυματιών–, καθώς και συναφούς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >