AD

Σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Υπάλληλος της Γερουσίας έκανε σεξ σε αίθουσα συσκέψεων

«Θυμό και απογοήτευση» δήλωσε ότι αισθάνεται ο γερουσιαστής Μπεν Καρντίν καθώς ένας από τους συνεργάτες του είχε βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του να κάνει σεξ σε αίθουσα ακροάσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Το περιστατικό που προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ είχε φέρει στη δημοσιότητα το Daily Caller, ένας δεξιός ειδησεογραφικός ιστότοπος. Όπως υποστηρίζει, το βίντεο είχε κυκλοφορήσει σε κλειστή ομάδα για γκέι άνδρες στην πολιτική.

Το βίντεο έδειχνε δύο άνδρες να κάνουν σεξ στην άδεια αίθουσα Hart 216, η οποία είχε φιλοξενήσει στο παρελθόν ακροάσεις της δικαστικής επιτροπής της Γερουσίας, ακροάσεις υποψηφίων για το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ και την Επιτροπή για την 11η Σεπτεμβρίου.

Μία φωτογραφία, που επίσης κυκλοφόρησε, δείχνει έναν από τους δύο άνδρες σε πόζα πάνω στο γραφείο.

Σε δηλώσεις του ο Δημοκρατικός γερουσιαστής από το Μέριλαντ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον υπάλληλο και το επεισόδιο. Ωστόσο, έκανε λόγο για «παραβίαση της εμπιστοσύνης» και μια «τραγική κατάσταση».

Ο Καρντίν δήλωσε επίσης ότι η αστυνομία του Καπιτωλίου ερευνά το περιστατικό και το υλικό. Αν και ο γερουσιαστής δεν επιβεβαίωσε την ταυτότητα του υπαλλήλου ή αν είχε απολυθεί, σχολίασε ότι «δεν είναι πλέον υπάλληλος της Γερουσίας».

Να σημειωθεί ότι ο Καρντίν διαδέχτηκε τον Μπομπ Μενέντεζ στην προεδρία της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας.

Μετά το δημοσίευμα του Daily Caller, το γραφείο του Καρντίν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ένας από τους υπαλλήλους του «δεν απασχολείται πλέον στη Γερουσία των ΗΠΑ». Ο υπάλληλος σε ανάρτησή του στο LinkedIn επιβεβαίωνε ότι «αυτή ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα», αλλά και ότι θα κινηθεί νομικά για την «κατασκευασμένη κατηγορία» σε βάρος του. Αργότερα όμως διέγραψε την ανάρτηση.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κέρκυρα: 18χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε βιασμό – Συνελήφθη 19χρονος Ιταλός

Στην καταγγελία για βιασμό προχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής 18χρονη Βρετανίδα που παραθέριζε στο νησί. Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι την βίασε 19χρονος Ιταλός με τον

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βουλή: Καταψηφίστηκε η άρση ασυλίας των 14 βουλευτών της ΝΔ

Καταψηφίστηκε η άρση ασυλίας των 14 βουλευτών της ΝΔ που ήταν μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλου, μετά από μήνυση που έχει υποβάλει η Μαρία Καρυστιανού. Με βάση το αποτέλεσμα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Υρώ Μανέ για Καίτη Κωνσταντίνου: «Είναι δύσκολο, σαν να σταματάει ο χρόνος και μπαίνεις σε άλλη διάσταση»

«Δεν το πιστεύεις εύκολα», είπε η Υρώ Μανέ. Η Υρώ Μανέ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και την Κατερίνα Νινιού. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κ. Κυρανάκης: Δεν παραβιάζονται τα ωράρια εργασίας των οδηγών στα λεωφορείων που ασκούν δημόσιες συγκοινωνίες

«Από τα στοιχεία δεν προκύπτει ότι παραβιάζονται τα ωράρια των βαρδιών των οδηγών των λεωφορείων που ασκούν δημόσιες συγκοινωνίες», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών στον Ιμάμογλου για υπόθεση προγενέστερη της σύλληψής του

Ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών, χωρίς στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, επέβαλε δικαστήριο στον προφυλακισμένο δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, αναφορικά με δηλώσεις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >