AD

Νίκος Φλωρινιώτης | Η φωτογραφία του λίγο πριν πεθάνει – Η οικογένειά του θα κινηθεί νομικά για ιατρικό λάθος

Το στιγμιότυπο της Άννας Φλωρινιώτη από το νοσοκομείο και το ξέσπασμα του αδερφού του, Σάββα Φλωρινιώτη

Δύο μέρες πριν ο Νίκος Φλωρινιώτης αφήσει την τελευταία του πνοή, η αδερφή του, Άννα Φλωρινιώτη τράβηξε μια φωτογραφία με τους δυο τους.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε στο Facebook, η Άννα Φλωρινιώτη έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι του νοσοκομείου με τον αδερφό της. Και οι δυο έχουν τα μάτια τους κλειστά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μέχρι εχθές μωρό μου στο νοσοκομείο κοιμόμασταν αγκαλίτσα».

Δείτε τη δημοσίευσή της

Στη συνέχεια, ανάρτησε ακόμη μια φωτογραφία τους, αλλά από το παρελθόν, όταν τραγούδησαν μαζί στη σκηνή κάποιου κέντρου διασκέδασης.

Ο αδερφός του θα κινηθεί νομικά
Για τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη μετά από τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, μίλησε ο αδερφός του, Σάββας, ο οποίος δήλωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά για ιατρικό λάθος.

Όπως είπε στη «Super Κατερίνα», ο ίδιος αποδίδει την απώλεια του 39χρονου, σε αποτέλεσμα ιατρικού λάθους και σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Είχε μια ελιά στον ώμο του που τον ενοχλούσε γιατί έβαζε την τσάντα και μάτωνε, και αποφάσισε να πάει να την αφαιρέσει. Πήγε και την αφαίρεσε και θεωρήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν καλά, του έλεγα να μη δουλεύει αλλά ο Νίκος δεν μπορούσε» ανέφερε αρχικά, ο Σάββας Φλωρινιώτης.

«Σίγουρα ήταν ιατρικό λάθος» επέμεινε και πρόσθεσε: «Δεν μας πήραν τηλέφωνο ποτέ για τη βιοψία. Όταν πλέον άρχιζε και αδυνάτιζε, και δεν ξέραμε τι είχε, γυρίσαμε όλους τους γιατρούς και όταν κάναμε κάποιες εξετάσεις και είδαμε τι είναι, ζητήσαμε τη βιοψία και την είχαν χάσει. Χάσαμε σχεδόν έναν χρόνο με αυτή την ιστορία. Θα τα είχαμε προλάβει όλα. Σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα τώρα αν είχαν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά. Μπορεί να μη αφαιρούσε καν την ελιά και να μην γινόταν τίποτα ποτέ. Ο Νίκος έκανε ανοσοθεραπείες. Το μελάνωμα δεν πιάνει χημειοθεραπεία. Εγώ σαν αδελφός του θα κινηθώ νομικά. Έχω θυμώσει. Πώς θα κοιμάμαι αν δεν δικαιωθεί; Δεν μπορώ να κοιμηθώ».

Τέλος, ο Σάββας Φλωρινιώτης, είπε: «Εννοείται ότι με βασανίζει όλο αυτό, και το ότι δεν ήμουν εδώ και έλειπα, πολλά με βασανίζουν. Κάποιος πρέπει να ψάξει κάτι. Δεν γίνεται να φεύγει ένα παιδί 39 χρονών. Αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι, δεν έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που πέθανε ο μπαμπάς μου. Δεν ξέρω πώς να το αντέξω».

201603041107360_9433_ANOYLA_FLORINIOTI_GIANIS_FLORINIOTIS_NIKOS_FLORINIOTIS_332016
Η Άννα και ο Νίκος Φλωρινιώτης, με τον πατέρα τους, Γιάννη
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >