AD

Βιν Ντίζελ | Στη «σκιά» των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση

Bίντεο τον δείχνει να την «πέφτει» χυδαία σε Βραζιλιάνα YouTuber

Μια αμήχανη συνέντευξη του Βιν Ντίζελ ήρθε τώρα στην επιφάνεια μετά την κατάθεση μιας αγωγής που κατηγορεί τον ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση.

Η πρώην βοηθός του πρωταγωνιστή του «Fast and the Furious», Άστα Τζονάσον, κατέθεσε μήνυση για ένα φερόμενο περιστατικό του 2010.

Το κλιπ του 2017 δείχνει τον Ντίζελ, 56 ετών σήμερα, και τη Βραζιλιάνα YouTuber Κάρολ Μορέιρα να του παίρνει συνέντευξη στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας του «XXX: Return of Xander Cage».

«Θεέ μου, είσαι τόσο όμορφη, είσαι τόσο όμορφη, φίλε, έχω δίκιο ή άδικο;» ρώτησε ο Ντίζελ στο βίντεο. Η Μορέιρα τον ευχαριστεί και απαντάει: «Πώς υποτίθεται ότι θα κάνω αυτή τη συνέντευξη;».

«Είναι τόσο όμορφη. Πάμε να φύγουμε από εδώ, πάμε να φάμε μεσημεριανό. Θεέ μου, την αγαπώ. Κοίτα πόσο όμορφη είναι, Θεέ μου, την αγαπώ, ουάου», συνεχίζει ο ηθοποιός.

Σε ένα άλλο σημείο του κλιπ, σέρνεται προς το μέρος της γονατιστός και λέει: «Είναι τόσο όμορφη, που δεν μπορείς καν να δώσεις τη συνέντευξη».

Το βίντεο έγινε viral στο Τwitter, όπου διάφορα άτομα εξέφρασαν σοκ για τη συμπεριφορά του.

«Αυτό είναι τόσο γαμ**** τρομαχτικό τι σκ***», έγραψε ένας θαυμαστής. «Ιουυυυυυ», συμπλήρωσε ένας άλλος. Ένα άλλο άτομο σχολίασε: «Μια από τις πιο άθλιες συνεντεύξεις που έχουν δοθεί ποτέ. Αηδία!!!».

Ο Ντίζελ αρνήθηκε «κατηγορηματικά» τους νέους ισχυρισμούς εναντίον του μέσω δήλωσης του δικηγόρου του.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >