AD

Σε κρίσιμη επέμβαση στις ΗΠΑ υπεβλήθη ο Γεράσιμος, ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι

Σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Βοστώνη νοσηλεύεται ο Γεράσιμος – Ιάσονας Γεωργιάδης, ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι μετά την τραγωδία στα Τέμπη, με τους 57 νεκρούς.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο φοιτητής από τον Βόλο βρίσκεται στις ΗΠΑ με τους γονείς του. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Γεράσιμος δεν έχει ξυπνήσει ακόμα από το κώμα, στο οποίο βρίσκεται από τις 28 Φεβρουαρίου, όταν εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 100 μέτρων από το βαγόνι της αμαξοστοιχίας των Τεμπών.

Η μεταφορά του στη Βοστώνη κρίθηκε μονόδρομος, καθώς η νοσηλεία του γίνεται σε εξειδικευμένο κέντρο θεραπείας και αποκατάστασης.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >