AD

Σε ποιους ανήκει το υπερπολυτελές διαμέρισμα που νοίκιασε ο Κασσελάκης στο Μετς ;

Μικροεφοπλιστής και γόνος μεγάλης παραδοσιακής οικογένειας με σχέσεις με Αμερική, οι δύο πραγματικοί ιδιοκτήτες του συγκροτήματος, πίσω από το δήθεν αραβικό fund που εμφανίζεται!

 

Γίνεται τις τελευταίες μέρες λόγος πολύς σχετικά με το νέο πανάκριβο και υπερπολυτελές διαμέρισμα που νοίκιασε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Μετς, που διαθέτει εντυπωσιακή θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό, στύλους Ολυμπίου Διός και βλέπει πιάτο όλη την Αθήνα ως το Φάληρο και την θάλασσα του Σαρωνικού!

Το οποίο βρίσκεται σε μια επταόροφη «πολυκατοικία» υπερπολυτελών διαμερισμάτων, που ανακαινίσθηκε πριν ένα χρόνο και διαμορφώθηκε στην σημερινή luxury κατάσταση της, όπου παρέχει πλήθος υπηρεσιών στους μόνιμους και περιστασιακούς ενοικιαστές!

Το ζήτημα ωστόσο που απασχολεί την πιάτσα είναι: σε ποιον ανήκει η επταόροφη υπερπολυτελής πολυκατοικία όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εγκατέστησε το νέο του σπιτικό;

Λέγεται και γράφτηκε ότι ανήκει σε ένα fund από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

Βεβαίως, για να ξέρετε η είδηση αυτή είναι μια από τις φανταστικές ιστορίες της Σεχραζάτ στις 1.000 και μία αραβικές νύχτες! Κοινώς Παραμύθια της Χαλιμάς!

Σας λέμε λοιπόν ότι πραγματικοί ιδιοκτήτες που κρύβονται πίσω από το αραβικό fund είναι δύο: ο πρώτος είναι μικροεφοπλιστής, διαζευχθής με μέλος μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας με βαρύ όνομα!

Ο δεύτερος είναι γόνος πολύ μεγάλης παραδοσιακής οικογένειας, από τα παλαιά τζάκια, που μολονότι ο πατριάρχης της σήμερα είναι «κολλητός» του Κυρ. Μητσοτάκη, παλαιότερα η πασίγνωστη σύζυγος του είχε ανοίξει παρτίδες με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα, δια μέσω των σχέσεων της με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου διαθέτει ερείσματα και επαφές με διάφορα «δημοκρατικά» – προοδευτικά συστήματα και ιδρύματα!

Άλλωστε και ο Στέφανος Κασσελάκης από την Αμερική προέρχεται και διαθέτει προσόντα που πιθανόν είναι αρεστά στην μεγάλη οικογένεια…

Πηγή : Radar

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν είμαστε εχθροί με τη Βάσω Λασκαράκη»

«Μας ενώνει ένα παιδί, μόνο θετικά πράγματα έχουμε μεταξύ μας, όχι αρνητικά», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε ανοιχτά περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έλενα Τοπαλίδου: «Πληγώθηκα ανεξέλεγκτα, δεν μπορώ να πληγωθώ άλλο»

Η Έλενα Τοπαλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» και στη Μαριάνθη Κουνιά με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση του Μιχαήλ Μαρμαρινού «ζ-η-θ» που

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ: Διασώθηκαν όλοι οι εργάτες από την βιομηχανική σήραγγα που κατέρρευσε στο Λος Άντζελες

Διασώθηκαν και οι 31 εργάτες μετά την κατάρρευση μιας βιομηχανικής σήραγγας στην περιοχή Γουίλμινγκτον του Λος Άντζελες, ανακοίνωσαν αργά την Τετάρτη αξιωματούχοι της πόλης. Η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στον εισαγγελέα σήμερα οι τέσσερις αλλοδαποί που φωτογράφιζαν την αεροπορική βάση της Τανάγρας

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα Πέμπτη τέσσερις Κινέζοι υπήκοοι, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (09/7) στις 14.00 μετά το μεσημέρι, να φωτογραφίζουν την βάση της Πολεμικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >